Wpis z mikrobloga

#java #programowanie #spring

od miesiąca+ robie sobie taki własny projekcik(java backend + angular frontend), co raz bardziej sie rozrasta, chce teraz zrobić system logowania itd. za pomocą spring security, jednak wszystkie tutoriale są na bazie spring boota, z którego ja nie korzystam. czy ""przeportowanie"" mojego projektu do spring boota zajmie mi duzo czasu? co googlować? pic rel, troche tych klas juz sie nazbierało
g.....n - #java #programowanie #spring

od miesiąca+ robie sobie taki własny projek...

źródło: comment_4gic9bKRgfguDhQpx7sDSuAqFWyWj8rl.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gangstaindesign: Wiesz. SpringBoot po prostu skanuje Twojego patha projektu i na podstawie tego dobiera wg niego optymalne ustawienia kompomentów, które wcześniej musiałeś dodawać ręcznie, najczęściej copy-paste. Te defaultowe ustawienia SpringBoota, można modyfikować łatwo dodając proste instrukcje.

Jak na moje - nie zmieniaj na SpringBoota. Jak będziesz robił nowy projekt to od niego zacznij, aby jak sama nazwa wskazuje, szybciej zBOOTować projekt. Na Nowym Intellij jest nawet taki pakiet startowy SpringBoot(w
  • Odpowiedz
@gangstaindesign @IOException spring boot'a zdecydowanie warto ogarnąć, problem w tym że technologii o których mogę powiedzieć to samo jest kilkanaście, ale jeżeli masz budżet czasowy to się nawet nie zastanawiaj, to na pewno nie będzie zmarnowany czas. Obstawiam że Ci się to przyda w przyszłości.
  • Odpowiedz