Aktywne Wpisy

Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową

hugoprat +442
Fajnie się tam bawicie @santanderbankpolska
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom

Jeśli ktoś byłby zainteresowany pracą to w firma w której pracuje (Triumph Group) poszukuje obecnie ok 30 osób na stanowisko ,,operatora kompozytów".
Jeśli zdecydujecie się przyjechać to z mojej strony oferuję formularze rekrutacyjne i porady jak przejść skutecznie rekrutację i rozmowę z HR. Trudno nie jest ;)
Co ja z tego mam? 300f dostaję od firmy jak przepracujecie jakiś tam okres ;)
Wymagania:
-angielski tak b1-b2 (chociaz i tak bedziesz na 90% pracowac z Polakami ale trzeba rozumiec polecenia i jak ktos ci bedzie tlumaczyl manualne wykonywanie danej operacji),
-zdolnosci manualne czyli wcinanie, dopasowywanie itp, jak ktos nie jest komplentym kretynem to nie stanowi to problemu
Praca jest skomplikowana pod tym wzgledem ze to nie fabryka zabawek tylko czsesci do samolotow wiec wszystko ma byc robione zgodnie z instrukcja krok po kroku i nauczenie sie danej ,,operation" zajmuje nawet kilka miesiecy!
Co do stawek:
dniowka 8 -16 to 7.53f/h
wieczorna 16-24 to 8.93f/h
nocka 24-8 to 9.43f/h
Zmiany 12h 4on 4of (4 dni pracy 4 dni wolnego) to +25% stawki a za nocke 12h 7.53 +25% + 1.9f/h. Dodatkowo za 5 i 6 dzień na 12h jeśli przyjdziesz to zapłacą ci stawkę podstawową + premię od zmiany + 50f za 5 dzień i +80f za 6 dzień.
Aczkolwiek praca w trybie 4on 4of jest dostępna dopiero po przejściu treningu jak już sie jest w stanie samodzielnie pracować.
W trybie zwykłym nadgodziny płatne x1.5 a niedziela x2. Bank holiday płacą x2.5( ͡° ͜ʖ ͡°)
Roczny bonus 1500f platny kwartalnie jesli nie opuscisz dnia pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Firma od razu daje kontrakt na 3 miesiące (probation period).
#emigracja #praca #uk
W 5k pln spokojnie.
Najtanszy pokoj 300-350f + depozyt zazwyczaj tylko polowa. Jedzenie 150f.
Zalezy od sekcji i twoich preferencji ale jak raz wybierzesz to bedzie to stale raczej.
Ja pracuje 16-0:10 i mam przerwe pol godzinna (platna) i 10min (bezplatna).
Nie boj sie nie ma #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spokojnie za £400-450 mozna dom z ogrodem wynajac. Do tego council tax £100 i oplaty oczywiscie.
@hallomaja: ja tylko mowie jakie sa możliwości i ze moge pomoc ;)
Jak znasz jezyk i nie masz dwóch lewych rąk, to raczej Ci najnizsza nie grozi.
Za najnizsza to ja moze ze 2 miesiace przez agencje 9 lat temu pracowalem
@Ja-qb: czesci poszycia i elementy z włókna węglowego dla Airbusa, Rols roycea, boeinga itp
na troszke starszej maszynie niz ta.
Tu gdzies w mojej okolicy tez sa dwie drukarnie ale nie wiem jaki sprzet maja.