Wpis z mikrobloga

Zapraszam do obejrzenia skrótu mojej kolejnej zawodowej walki w boksie, która odbyla się w ostatni piątek (10.04.15). Podczas gali Wojak Boxing Night w Gliwicach zmierzyłem się z Alaksiandrem Abramenką z Białorusi. Wygrałem na pkt po 4 rundowym pojedynku. Mój przeciwnik skupiał się głownie na obronie i cięzko było przez to wygrać przed czasem, chociaż gdybym trochę jeszcze przyspieszył to pewnie by mi sie to udało ;) W roli trenera świetnie się sprawdzil mój brat @MaziPL :) Walka jak i cała gala była transmitowana przez Polsat Sport.

skrót walki Mazur - Abramenka

zapraszam do obserwowania tagu #bigmaziboksuje

Pobierz BigMazi - Zapraszam do obejrzenia skrótu mojej kolejnej zawodowej walki w boksie, któ...
źródło: comment_Yowula1spSyttKulchmcdsCFx15ANFrt.jpg
  • 38
@BigMazi: Tak z ciekawości - nie boisz się skutków zdrowotnych walk zawodowych? Jak się obserwuje pięściarzy z dużym stażem to kiepsko wyglądają, Michalczewski - zacina się, Gołota - mówi kompletnie niezrozumiale, po Adamku też widać...
@BigMazi: Ile ważysz w okresie roztrenowania, ile zbijasz do ważenia?
PS. Posparowałbym z Tobą cumplu, waga u mnie niemal cruiser, ale nigdy na poważnie za boks się nie wziąłem, a Ty jesteś zawodowcem - ciekaw jestem, czy byłbym w stanie cokolwiek na twarzy Ci ulokować XD
@szczekaj: W wakacje gdy nie trenowałem ważyłem jakies 73-74kg, gdy trenuję utrzymuje się 69-70kg. A gdzie mieszkasz, może kiedyś się uda zrobić jakiś wspólny trening ;)