Aktywne Wpisy
kamsher +30
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Co ci ludzie mają, że na każdym kroku muszą podkreślać "zajebistość" tych swoich maszyn? Dla mnie to tylko pudełko, które ma wykonać określoną pracę i o 16:00 wyłączyć się i tyle. Ech, chyba się starzeję :(
ps. Steve nie korzysta już z komputerów Apple parę lat. Morzna? Morzna!
#oswiadczenie #oswiadczeniez #gorzkiezale #apple
@andreas1984: o jak jebłem xD
@rskk: Della już raczej nie, ale to i tak są ceny za outlety/używki.
Nie, moje grabki lepsze
Nie, bo moja lopatka
A wasaci fiansjerzy tylko sie smieja ze maja was w uscisku xD ze nie dosc to wasze jedyne tematy, ale jeszcze bulicie sowite sumy. I pozniej dziwota ze zniewolony narod skoro dla nich bozkiem moze zostac komputer lub jezyk programowania xD tfu
A ajfon srajfon, sprzet dla podludzi i kazdy o tym wie. Wydawac
@Ssssssssindriiiiiiiiiiiiiii: albo developera :D
@Mika No i takie funkcje jak backup sa out of the box praktycznie wszedzie dzisiaj. Co do power nap - nie mam osobiscie takiej potrzeby, bo pracuje na systemie rolling release, ktorego i tak recznie musze updatowac przynajmniej raz w tygodniu (ale za to jestem pincet lat przed murzynami :P). Defaultowo? Zalezy wlasnie od systemu jakiego uzywasz. Powinna
Komentarz usunięty przez autora
@husky83: Czy masz na ten temat jakieś konkretne testy, czy to tylko Twoje osobiste przekonanie? Do czego jest porównywana wydajność? Do taktowania procesora czy może do ceny komputera?
Nie bardzo rozumiem też o jakiej stabilności piszesz ale żadnych problemów ze stabilnością nie mam od czasów Windows