Wpis z mikrobloga

Parę ładnych lat temu grałem w fajnego managera online. Po 8 latach do niego wróciłem i mogę szczerze polecić. Jest teraz około 20 000 aktywnych graczy, a w najlepszym (albo i nie) okresie było ich około 60 000. Myślę, że warto rozkręcić trochę promocji na mirko. Gra jest polska.

Nie jest to gra dla dzisiejszych dzieciaków - niczego nie uda CI się osiągnąć nawet w miesiąc. Satysfakcja z gry, wpływu na trening i taktykę (tak rozbudowanej takty w różnych polach boiska nie ma nawet football manager :P) jest naprawdę spora, więc polecam szczerze moim reflinkiem. Przez około 2 dni będziecie mieć konto trochę ograniczone, ale nie zniechęcajcie się. To nie dla gimbów :-)

http://www.sokker.org/?buddy=Vobo

#pilkanozna #footballmanager #mecz #gimbynieznajo #gry

PS nie zniechęcajcie się grafiką, skórki można zmieniać, a mi osobiście najlepiej się gra na starej :-)
PS 2 to co wyróżniało i wyróżnia nadal tę grę to wizualizacja meczów :-)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@8Dawid88: Ja gram od lutego i czuję emocje z liceum :P. Wystarczy trochę promocji i wprowadzenie Np tego pomysłu z filia zagraniczną dla plusowiczow i gra odzyskuje dawny blask. Tak naprawdę ona nigdy nie byla specjalnie promowana, a sporo miala i ma fanów :). Próbowałem roznych managerów i niestety) sk goruje nad wszystkimi, a z wizualizacjami wyprzedził epokę :)
  • Odpowiedz
@zzapolowy: Daleko mz do sk. Sk wydaje mi się, ze jest z 2004, wiec młodsze, ale trudno byloby lepsze nazwać podróbką. Mecze w sk mozesz oglądać, tego nie ma nawet w ht, który byl chyba najbardziej popularny, a jakże gowniany.
  • Odpowiedz
@intruzzz: Grałem przez parę sezonów. Zaszedłem do 3 ligi. Tak pamiętam moment w którym odchodziłem:
Zero zmian w grze, poziom od Ekstraklasy do 2 Ligi był praktycznie taki sam, każdy już miał takich samych lub podobnych zawodników.
Poziom dla osoby zaczynającej na nowo był śmieszny, V liga zawodnicy za grube miliony. A Klasa dostajesz zawodników których właściwie wszystkich możesz zwolnić.

Mieli wprowadzić jakieś zmiany, dodatkowe poziomy umiejętności.
Dla mnie umarła
  • Odpowiedz
@Bastian: Teraz jest 6liga, ale mozna się wybić na okazjach transferowych. Ja tak próbuję :P. To fajna gierka żeby sobie wejść od czasu do czasu przy przerwie kawowej w pracy :)

@8Dawid88: Jako twórca gry to nie trzeba się specjalnie logować żeby mieć dostęp do gry :P. Oczywiście, nie bronię ich, bo ta gra miala mega potencjał, a oni wydawali się zawsze traktować ja jakoś jak niechciane dziecko
  • Odpowiedz