Aktywne Wpisy
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania

Zarzutkkake +41
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało

http://quiet-shore-3243.herokuapp.com/
mam takie cos(wrocilem po przerwie do tego) i cos nie do konca to dziala z tymi odpowiedziami :/ zawsze otwiera sie odpowiedz do pierwszego wpisu u gory :/ a nie przy tym co sie klika, no chyba ze to pierwszy wpis.
i jak to wszystko rozwiazac? jakies pomysly?
@StaryHipopotam wybacz ze Cie wolam, ale to moze byc przez te divy co mowiles z tymi odpowiedziami?
https://github.com/PorqueWykop/minisblogs
jak wejdziesz w katalog app/views(
to w tweets katalogu masz plik index _tweet, gdzie jest kod od wyswietlania tych odpowiedzi
a w katalogu answers jest plik create.js.erb gdzie jest kod js do tworzenia nowych komentarzy
a w katalogu layouts jest plik aplikacja gdzie masz plik js ktory odpowiada za show i hide, normalnie bez kodu js, gdy jest wyswietlone pole do pisania i dodaje
bo ja to robie szczerze mowiac po omacku, metoda prob i bledow, to nie dziala, to probuje cos przenies, cos dopisac, cos pokrecic, az zacznie dzialac i na razie doszedlem do tego poziomu :) wiec mozliwe ze tak jak mowisz, po prostu zle to zapisalem tak do konca dla rubiego, albo cos :)
dzieki za checi pomocy, pozdrawiam
Dzięki, pozdrowienia.