#leagueoflegends Szukam kogoś do gry duo od zaraz. Silver 5 jestem, ale jako support w dawnych sezonach gralem z diamentami jako stand-in więc mechanike gry mam na +/- wysokim poziomie.
@coolface: 3 dni temu zaczalem z brązu. Supportem nie wykarujesz :D Btw, właśnie gosc wszedł na rankedzie i na wejsciu "#!$%@? w was polaczki" i thresha na mida wziął... co zrobisz gosciu.
@xzseba: W silverze, nigdy nie miałem cierpliwości do tej gry, wolałem grać 5on5 niż soloq. Zawsze grałem z lepszymi dywizjami (jeszcze za czasów elo, wiec nie dywizjami) i nigdy nie odstawałem, nawet na turniejach
@rvnow: no to trzeba bylo poprosic adc, zeby gral pasywnie, i roamowac na topa jak najszybciej, kiedy tylko zauwazyles, ze Vlad ma duze problemy, a jungler nie chce pomoc. Jestes supportem druzyny, nie tylko swojego adc, nie musisz i nie powinienes siedziec na bocie przez pol gry. Kontroluj mape
@rvnow: Dalej beka z puaczkow "gram supportem, nie moge wycarrowac' ;D 1. Nie umiesz wygrac gry supportem to nie graj supportem 2. Są ludzie co w 70 gier supportem (np. Janna) wchodza do D1
@xzseba Dlatego chce grac duo, sieroto, naucz sie czytac. Trudno, ja nie potrafie byc na tyle cierpliwy i widocznie nie mam takich umiejętności zeby nauczyc schizofrenicznego tfa ze nie biega sie na po mapie jak idiota we wrogiej dzungli gdy gramy def bo baron.
Szukam kogoś do gry duo od zaraz. Silver 5 jestem, ale jako support w dawnych sezonach gralem z diamentami jako stand-in więc mechanike gry mam na +/- wysokim poziomie.
3 dni temu zaczalem z brązu.
Supportem nie wykarujesz :D
Btw, właśnie gosc wszedł na rankedzie i na wejsciu "#!$%@? w was polaczki" i thresha na mida wziął... co zrobisz gosciu.
W silverze, nigdy nie miałem cierpliwości do tej gry, wolałem grać 5on5 niż soloq.
Zawsze grałem z lepszymi dywizjami (jeszcze za czasów elo, wiec nie dywizjami) i nigdy nie odstawałem, nawet na turniejach
Jak sie dostaje raka też sie ma ból dupy mimo tego że szanse są mniej/więcej takie same xD
Grunt to to że w ogóle istnieje.
0/7 vlad w 20 minucie, dzieki
gówno zrobie, lepiej duo
Mówisz mi takie rzeczy ze rownie dobrze moglbys mnie uczyc korzystac z toalety :D
Pewnie z grecji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Nie umiesz wygrac gry supportem to nie graj supportem
2. Są ludzie co w 70 gier supportem (np. Janna) wchodza do D1
Dlatego chce grac duo, sieroto, naucz sie czytac.
Trudno, ja nie potrafie byc na tyle cierpliwy i widocznie nie mam takich umiejętności zeby nauczyc schizofrenicznego tfa ze nie biega sie na po mapie jak idiota we wrogiej dzungli gdy gramy def bo baron.
Myslalem ze pogram dwa dni a tu juz piaty rok na przypale #prawilnie