Aktywne Wpisy
miku555 +886
Fenomenem jest dla mnie to, że praktycznie cała polska historia i kultura napisana jest z perspektywy bogatych elit.
Co oczywiście doprowadziło do ciekawego absurdu: współczesne społeczeństwo, które w zdecydowanej większości wywodzi się z chłopstwa, identyfikuje się obecnie z własnymi oprawcami i wyzyskiwaczami.
#antykapitalizm #historia #kultura #literatura #sztuka
Co oczywiście doprowadziło do ciekawego absurdu: współczesne społeczeństwo, które w zdecydowanej większości wywodzi się z chłopstwa, identyfikuje się obecnie z własnymi oprawcami i wyzyskiwaczami.
#antykapitalizm #historia #kultura #literatura #sztuka
WielkiNos +421
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Ukraiński banderowiec, opętany antykorwinową frustracją, po ciężkich miesiącach śledztwa godnego ukraińskiego FSB odkrył SPISEK. MANIPULACJA WYPOKIEM. I oto ja, cały na biało - rzekomo manipulowałem - w grupie kilkunastu swoich znajomych :D
No więc, rzućmy okiem. W regulaminie supertajnej grupy stoi rzekomo, że "kto wykopie, ten klika lajk."
Rzućmy okiem na moje 3 wpisy:
- wykop z South Parkiem, 0 lajków, 550 wykopów
- wykop z zaoraniem dziennikarki, jeden lajk, 2500 wykopów
- apel o niespamowanie wykopu Korwinem, 0 lajków.
Wykopki znowu się dały zmanipulować nie patrząc co wykopują. Podziwiam tą waszą wiarę, że JKMa nikt nie lubi i trzeba do wykopywania go jakichś dzikich zastępów multikont.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #kucleaks #afera #4kuce
@LooZ: w sumie tego się spodziewałem..
Wychodzi na to, że don kiszot @donmuchito1992 który od miesiąca spamuje usilnie tag #korwin i okolice, w swoim dzisiejszym wpisie - walczył (tak naprawdę) z 5 kolumną urojonych wiatraków.
Przypomniał mi się inny, wielki patriota-partyzant, generał polowy Nowego Wojska Polskiego, który sam, swą własną piersią okładał swego czasu sługusów Putina [śląc donosy do ABW z prośbą
@LooZ: przepraszajcie tych kuców co przez wasze zagrywki czują się poszkodowani.
Komentarz usunięty przez moderatora
@LooZ: mówi typek co musiał se grupę na fejsie założyć/należeć, bo nie ogarniał tak wielu znalezisk z tagiem #korwin. poza tym lubi dyskutować w tylko zaufanym gronie ;-)
spójrz w lustro. postaraj się nie mieć beki.
@Cheater: nie tyle bronię żenady, co mam wątpliwości co do tego - kto tu prezentuje większą żenadę.
Co do intencji samego donmuchito1992 - nie mam jakichś szczególnych wątpliwości. Równie dobrze mogę sklecić gównoaferę o zamkniętym czacie Gindena dla neuropy, sugerując że tam występuje manipulacja, nawoływanie do zakopów i wykopów
http://chat.ginden.pl/channels.php?channel=2.
@Cheater: nie bawi mnie to, to co mnie bawi, to fakt - jak znaczna część osób dała się zrobić w bambuko przez jedną osobę. niby hurr durr spiski, reptilianie, a tu mamy dowód na ten sam tok myslenia, tylko - z drugiej strony.
Zostawię to tak, zapiszę w archiwum link
Dla wielu trzezwo myslacacych i szanujacych was ludzi zostaliscie skonczeni.