Aktywne Wpisy
mkarweta +489
Ponoć w Siemianowicach Śląskich pali się składowisko chemikaliów.
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
matihax +134
Kto takie gówno wpuszcza na publiczną drogę? Nawet by nie zauważył wybiegającego dziecka na drogę. Jako ojciec trojaczków powinno się to zezłomować na koszt kierującego.
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Ukraiński banderowiec, opętany antykorwinową frustracją, po ciężkich miesiącach śledztwa godnego ukraińskiego FSB odkrył SPISEK. MANIPULACJA WYPOKIEM. I oto ja, cały na biało - rzekomo manipulowałem - w grupie kilkunastu swoich znajomych :D
No więc, rzućmy okiem. W regulaminie supertajnej grupy stoi rzekomo, że "kto wykopie, ten klika lajk."
Rzućmy okiem na moje 3 wpisy:
- wykop z South Parkiem, 0 lajków, 550 wykopów
- wykop z zaoraniem dziennikarki, jeden lajk, 2500 wykopów
- apel o niespamowanie wykopu Korwinem, 0 lajków.
Wykopki znowu się dały zmanipulować nie patrząc co wykopują. Podziwiam tą waszą wiarę, że JKMa nikt nie lubi i trzeba do wykopywania go jakichś dzikich zastępów multikont.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #kucleaks #afera #4kuce
@LooZ: Przecież już Ci pisałem o co mi chodzi. Dawaliście rozruch takiemu znalezisku. Praktycznie w każdym poście ktoś prosił o wykop, albo ewentualnie zakop, jak gość z wmeritum. Trudno mówić tu o samej promocji takiego znaleziska.
@Velati: Neuropa jakoś potrafi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Velati: może o grupie też dopiero ze znaleziska się dowiedzieliście?
@Kamill: Ale co na rozruch? Poważnie? Wykopy z Korwinem potrzebują "rozruchu"? Kilku osób? Na przestrzeni 24h? :D
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@LooZ: pisząc "proszę o wykop/zakop" albo robiąc czystki dla nieaktywnych. #!$%@?, ty widzisz co piszesz?
@LooZ: tym debilniejszy wydaje się być pomysł supertajnej grupy z regulaminem. i wywalanie tych co się im nie ufa. brnijcie dalej, idzie wam bardzo dobrze.
@LooZ: nie wiem. ja mogę swobodnie dyskutować z każdym. moje zdanie jest takie samo nieależnie od otoczenia