Wpis z mikrobloga

Borze, jak kisnę.

Ukraiński banderowiec, opętany antykorwinową frustracją, po ciężkich miesiącach śledztwa godnego ukraińskiego FSB odkrył SPISEK. MANIPULACJA WYPOKIEM. I oto ja, cały na biało - rzekomo manipulowałem - w grupie kilkunastu swoich znajomych :D

No więc, rzućmy okiem. W regulaminie supertajnej grupy stoi rzekomo, że "kto wykopie, ten klika lajk."

Rzućmy okiem na moje 3 wpisy:
- wykop z South Parkiem, 0 lajków, 550 wykopów
- wykop z zaoraniem dziennikarki, jeden lajk, 2500 wykopów
- apel o niespamowanie wykopu Korwinem, 0 lajków.

Wykopki znowu się dały zmanipulować nie patrząc co wykopują. Podziwiam tą waszą wiarę, że JKMa nikt nie lubi i trzeba do wykopywania go jakichś dzikich zastępów multikont.

#bekazlewactwa #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #kucleaks #afera #4kuce
  • 105
  • Odpowiedz
@Hermandad: Oświeć mnie.
@LooZ: Przecież już Ci pisałem o co mi chodzi. Dawaliście rozruch takiemu znalezisku. Praktycznie w każdym poście ktoś prosił o wykop, albo ewentualnie zakop, jak gość z wmeritum. Trudno mówić tu o samej promocji takiego znaleziska.

Serio, to są bajki, że ktoś może ogarnąć co wchodzi na główną a co nie.

@Velati: Neuropa jakoś potrafi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
regulamin to ja zobaczyłm dopiero w tym znalezisku i z tego co widzę nie tylko ja xD

@Velati: może o grupie też dopiero ze znaleziska się dowiedzieliście?
  • Odpowiedz
@ciepol: o tej drugiej masowej dowiedziałem się z wpisu na mirko (wczoraj czy dzisiaj?), na tej pierwszej w naszym gronie to byłem długi czas. Już łatwiej byłoby mi łapać rozruch przez pw na wykopie.
  • Odpowiedz
@ciepol: Nie, nie dowiedziałem się stąd, ale przecież nie bez powodu kisnąłem z muczakucza który mi na privie pisał "czy cię Szymek nie ma też na zdjęciach". Na tej grupie jest kilkanaście aktywnych osób z których znam jakieś 90%.
  • Odpowiedz
Poznałem na wykopie kilka osób, coś tam fajnego razem robimy w pewnych kręgach to sobie stworzyliśmy grupę gdzie sobie wrzucamy ciekawe rzeczy i tyle.

@LooZ: pisząc "proszę o wykop/zakop" albo robiąc czystki dla nieaktywnych. #!$%@?, ty widzisz co piszesz?
  • Odpowiedz
@ciepol: No i? To nie mogę prosić o wykop znajomych? Przecież nie wrzucam tego do grupy która ma 5000 członków, tylko takiej która ma kilkunastu moich znajomych. A że czystki, to tym bardziej nie wiem co cię dziwi, ktoś najwyraźniej przyjął kogoś pochopnie to po co mam mieć na grupie kogoś komu nie ufam?
  • Odpowiedz
@ciepol: A czego nie rozumiesz w słowie "grupa znajomych z wykopu"? Swobodę dyskusji czuję wtedy, kiedy wiem, że nie ma wśród uczestników niezaufanych osób. To chyba zupełnie podstawowy element ludzkich relacji?
  • Odpowiedz
Beka, aż sprawdziłem, większość wpisów ma tam kilka wyświetleń, a kilkanaście wyświetleń zdobywa na przestrzeni kilku dni. No wykop gone wild normalnie :D

@LooZ: tym debilniejszy wydaje się być pomysł supertajnej grupy z regulaminem. i wywalanie tych co się im nie ufa. brnijcie dalej, idzie wam bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
Swobodę dyskusji czuję wtedy, kiedy wiem, że nie ma wśród uczestników niezaufanych osób.

@LooZ: nie wiem. ja mogę swobodnie dyskutować z każdym. moje zdanie jest takie samo nieależnie od otoczenia
  • Odpowiedz