Wpis z mikrobloga

Borze, jak kisnę.

Ukraiński banderowiec, opętany antykorwinową frustracją, po ciężkich miesiącach śledztwa godnego ukraińskiego FSB odkrył SPISEK. MANIPULACJA WYPOKIEM. I oto ja, cały na biało - rzekomo manipulowałem - w grupie kilkunastu swoich znajomych :D

No więc, rzućmy okiem. W regulaminie supertajnej grupy stoi rzekomo, że "kto wykopie, ten klika lajk."

Rzućmy okiem na moje 3 wpisy:
- wykop z South Parkiem, 0 lajków, 550 wykopów
- wykop z zaoraniem dziennikarki, jeden lajk, 2500 wykopów
- apel o niespamowanie wykopu Korwinem, 0 lajków.

Wykopki znowu się dały zmanipulować nie patrząc co wykopują. Podziwiam tą waszą wiarę, że JKMa nikt nie lubi i trzeba do wykopywania go jakichś dzikich zastępów multikont.

#bekazlewactwa #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #kucleaks #afera #4kuce
  • 105
  • Odpowiedz
@Kamill: Z tą różnicą, że ja wiem kto tam był aktywny, a kto nie.

@RadoslawMajchrzak: No shit, Sherlock. Wrzucony przez nas cover "spamuj internet dla korwina" na tle zdjęcia z podstawówki to najlepszy dowód, że to nasze profesjonalne narzędzie terroru korwinowego. Spoko, poczekamy do jutra, aż komuś się zechce odpisać sensowniej na te bzdury.
  • Odpowiedz
Zamiast schować głowę w dół i siedzieć cicho ze wstydu, to jeszcze próbujecie się usprawiedliwiać. #zenujacacalka

@FilozofujacaCalka: Akurat w tym momencie konkurs dnia na najbardziej żenującą rzecz wygrywa neuropek, który po nocach montuje śmieszne filmiki na iwonie i WMP podszywając się pod kowacza.
  • Odpowiedz
@ciepol: bo ja wiem? nie ja to zakładałem, raczej w celach informacyjnych, bo fakt, ciężko w sumie ogarniać cały wykop, czasu mało. Przecież to że my manipulujemy wykopem i jesteśmy w stanie nad tym zapanować to jest ściema. Kiedyś nawet próbowaliśmy zakopywać januszowy spam oficjalnie na mirko i uja to dało bo to wykopują jakieś randomy. Serio ktoś łyknął tę aferę?
  • Odpowiedz
@ciepol: A bo ja wiem? Ja to pisałem?

Zresztą - tak jak pisze @Velati - sami publicznie i oficjalnie apelowaliśmy na mirko o zakopywanie spamznalezisk z Korwinem. I nie byliśmy w stanie tego zakopać :D To jakbyśmy mieli być w stanie to wykopać? :D
  • Odpowiedz
bo ja wiem? nie ja to zakładałem, raczej w celach informacyjnych, bo fakt, ciężko w sumie ogarniać cały wykop, czasu mało.

@Velati: i dlatego nazwa grupy to "Promocja KORWINa na Wykopie, Sadisticu, demotach"?
  • Odpowiedz
@ciepol: regulamin to ja zobaczyłm dopiero w tym znalezisku i z tego co widzę nie tylko ja xD
@Kamill: Jak zwał tak zwał, charakter grupy był informacyjny. Serio, to są bajki, że ktoś może ogarnąć co wchodzi na główną a co nie. To już lepiej to przecież robić na mirko, pomyśl chwilę. Dodam jeszcze tylko fakt, że my wszyscy się znamy osobiście, spotykamy się na piwku i stąd taka grupa,
  • Odpowiedz