Wpis z mikrobloga

Mirki. Ostatnio zauważyłem, że pomimo iż rapu słucham już prawie 10 lat (lvl 22 here), to zaczynam coraz bardziej wstydzić się tego gatunku muzycznego. Dzisiaj przykładowo zapuściłem (z podpowiedzi na youtubie) Gang Albanii - Wyprawa do kasyna. Patrzę: ponad 240 tys wyświetleń, pomimo że klip jest w sieci do dzisiaj. Przeważająca część głosów "na plus" pod klipem zapowiadała coś dobrego, chociaż #popek trochę odstraszał.
Puściłem i...

Trochę mi szkoda tego rapu.

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #muzyka #rap i trochę #gorzkiezale
  • 24
@Wozyack: Pamiętam jak dostałem pierwszą kasetę PFK na urodziny od wójka który chciał mi zrobić prezent a chodził z którymś z chłopaków do szkoły / czy na studia (tego dokładnie nie pamiętam). Była to moja druga kaseta rapowa do mojego walkmana. Pierwszą był NWA z tego co pamiętam i trzecia w ogóle. (pierwszą były golce, każdy prawilniak w mojej podstawówce miał kasetę golców :D)
@Wozyack: Ty, ale DKA - Jak by to było to nie jest już współczesny rap ( ͡° ʖ̯ ͡°) W tym problem cumplu. Bo takich kawałków jak ten który podałeś, albo choćby "Marzenia" (też DKA), właśnie mi brakuje.