@FaktyTVN: kiedy zajmiecie się poważnymi rzeczami? REPTYLIANIE CZUWAJĄCE WĘŻOWE ISTOTY? Cała planeta jest przygotowywana do aneksji pasożytniczej a wy jakieś wjeżdżające w dom samochody.
@FaktyTVN: Ogólnie rzecz biorąc jestem niezmiernie wdzięczny i zaskoczony obrotem spraw także pełne uszanowanie dla Was. Ale... "Rodzina Ćwiertniów błaga o pomoc". Gdzie i kiedy kogoś błagaliśmy o pomoc? Trochę takie "nie śpię bo trzymam kredens". Ja jedynie domagam się tego, co wydaje się być podstawą, czyli bezpieczeństwa. Ale i tak pełne propsy za profesjonalne podejście do tematu, a szczególne podziękowania dla reporterów, pełen profesjonalizm. #niepopularnaopinia
"Rodzina Ćwiertniów błaga o pomoc". Gdzie i kiedy kogoś błagaliśmy o pomoc?
@TheRans: To w tytule pierwszego materiału. Oczywiście już edytowaliśmy. Dostaliśmy dużo alarmów w tym temacie, więc redaktor uznał, że sprawa jest dramatyczna.
@FaktyTVN: A co powiecie w sprawie barierek, o których pisaliście że ich nie ma ("niezabezpieczona dziura w drodze w rosji"), a których cień widać na zdjęciu które przysłaliście, oraz nagraniach video z tamtego miejsca?
a których cień widać na zdjęciu które przysłaliście, oraz nagraniach video z tamtego miejsca?
@Bialy88: powiemy dokładnie to samo co mówiliśmy: postawienie drewnianego płotka nie jest zabezpieczeniem dziury w jezdni, do której spokojnie wchodzi człowiek.
@FaktyTVN w końcu na coś się przydaliście ( ͡°͜ʖ͡°) Walczcie dalej. Z jednej strony Wasze manipulacje ale z drugiej fajnie by było obejrzeć to w normalny piątkowy wieczór, po ciężkiej, uczciwej i nieopodatkowanej robocie https://youtu.be/bK2Wg-PdOaQ
Pozdrawiam Was! Pamiętajcie o Polsce! Jeśli lejecie na nią ciepłym moczem - uważajcie, przyjdzie w końcu #dziensznura
@FaktyTVN: Dziękuję za odpowiedź. Nie jest fizycznym zabezpieczeniem, ale umówmy się, od tego są słupki i barierki. Człowiek tam wejść może, ale to dziura w jezdni. Auta raczej nie jeżdżą pasem, który jest zablokowany przez barierki. Tak samo jak miejsce zbrodni zabezpiecza się specjalnie oznaczoną taśmą, a nie buduje nad nim hangar.
Jaki sposób zabezpieczenia tej dziury uznalibyście za poprawny? Bo ja widziałem dziury zabezpieczone w ten sposób do samego
"Rodzina Ćwiertniów błaga o pomoc". Gdzie i kiedy kogoś błagaliśmy o pomoc? Trochę takie "nie śpię bo trzymam kredens". Ja jedynie domagam się tego, co wydaje się być podstawą, czyli bezpieczeństwa.
Ostatnia scena gdy wpatrujecie się w okno też niezła ;) Ale ogólnie props.
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
"Rodzina Ćwiertniów błaga o pomoc". Gdzie i kiedy kogoś błagaliśmy o pomoc? Trochę takie "nie śpię bo trzymam kredens". Ja jedynie domagam się tego, co wydaje się być podstawą, czyli bezpieczeństwa.
Ale i tak pełne propsy za profesjonalne podejście do tematu, a szczególne podziękowania dla reporterów, pełen profesjonalizm. #niepopularnaopinia
źródło: comment_6umpyRPT8qVVj9JiMMyIB45MvCoe2WP8.jpg
Pobierz@FaktyTVN: #oczyiuszyotwarte ( ͡º ͜ʖ͡º)
@TheRans: To w tytule pierwszego materiału. Oczywiście już edytowaliśmy. Dostaliśmy dużo alarmów w tym temacie, więc redaktor uznał, że sprawa jest dramatyczna.
@Balachowicz: ujawniał się tu nie raz :)
@Bialy88: powiemy dokładnie to samo co mówiliśmy: postawienie drewnianego płotka nie jest zabezpieczeniem dziury w jezdni, do której spokojnie wchodzi człowiek.
@FaktyTVN: Odważniak! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Walczcie dalej. Z jednej strony Wasze manipulacje ale z drugiej fajnie by było obejrzeć to w normalny piątkowy wieczór, po ciężkiej, uczciwej i nieopodatkowanej robocie https://youtu.be/bK2Wg-PdOaQ
Pozdrawiam Was! Pamiętajcie o Polsce!
Jeśli lejecie na nią ciepłym moczem - uważajcie, przyjdzie w końcu #dziensznura
Nie jest fizycznym zabezpieczeniem, ale umówmy się, od tego są słupki i barierki. Człowiek tam wejść może, ale to dziura w jezdni. Auta raczej nie jeżdżą pasem, który jest zablokowany przez barierki. Tak samo jak miejsce zbrodni zabezpiecza się specjalnie oznaczoną taśmą, a nie buduje nad nim hangar.
Jaki sposób zabezpieczenia tej dziury uznalibyście za poprawny? Bo ja widziałem dziury zabezpieczone w ten sposób do samego
@FaktyTVN: a to nie jest pejoratywne określenie Wykopowiczów?
@Bialy88: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_clNM7naRVufNWV8N1ZADFUF6wotR3jTV.jpg
PobierzOstatnia scena gdy wpatrujecie się w okno też niezła ;) Ale ogólnie props.