Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FaktyTVN: kiedy zajmiecie się poważnymi rzeczami? REPTYLIANIE CZUWAJĄCE WĘŻOWE ISTOTY? Cała planeta jest przygotowywana do aneksji pasożytniczej a wy jakieś wjeżdżające w dom samochody.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: Ogólnie rzecz biorąc jestem niezmiernie wdzięczny i zaskoczony obrotem spraw także pełne uszanowanie dla Was. Ale...
"Rodzina Ćwiertniów błaga o pomoc". Gdzie i kiedy kogoś błagaliśmy o pomoc? Trochę takie "nie śpię bo trzymam kredens". Ja jedynie domagam się tego, co wydaje się być podstawą, czyli bezpieczeństwa.
Ale i tak pełne propsy za profesjonalne podejście do tematu, a szczególne podziękowania dla reporterów, pełen profesjonalizm. #niepopularnaopinia
  • Odpowiedz
"Rodzina Ćwiertniów błaga o pomoc". Gdzie i kiedy kogoś błagaliśmy o pomoc?

@TheRans: To w tytule pierwszego materiału. Oczywiście już edytowaliśmy. Dostaliśmy dużo alarmów w tym temacie, więc redaktor uznał, że sprawa jest dramatyczna.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: A co powiecie w sprawie barierek, o których pisaliście że ich nie ma ("niezabezpieczona dziura w drodze w rosji"), a których cień widać na zdjęciu które przysłaliście, oraz nagraniach video z tamtego miejsca?
  • Odpowiedz
a których cień widać na zdjęciu które przysłaliście, oraz nagraniach video z tamtego miejsca?

@Bialy88: powiemy dokładnie to samo co mówiliśmy: postawienie drewnianego płotka nie jest zabezpieczeniem dziury w jezdni, do której spokojnie wchodzi człowiek.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN w końcu na coś się przydaliście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walczcie dalej. Z jednej strony Wasze manipulacje ale z drugiej fajnie by było obejrzeć to w normalny piątkowy wieczór, po ciężkiej, uczciwej i nieopodatkowanej robocie https://youtu.be/bK2Wg-PdOaQ

Pozdrawiam Was! Pamiętajcie o Polsce!
Jeśli lejecie na nią ciepłym moczem - uważajcie, przyjdzie w końcu #dziensznura
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: Dziękuję za odpowiedź.
Nie jest fizycznym zabezpieczeniem, ale umówmy się, od tego są słupki i barierki. Człowiek tam wejść może, ale to dziura w jezdni. Auta raczej nie jeżdżą pasem, który jest zablokowany przez barierki. Tak samo jak miejsce zbrodni zabezpiecza się specjalnie oznaczoną taśmą, a nie buduje nad nim hangar.

Jaki sposób zabezpieczenia tej dziury uznalibyście za poprawny? Bo ja widziałem dziury zabezpieczone w ten sposób do samego
  • Odpowiedz
@TheRans:

"Rodzina Ćwiertniów błaga o pomoc". Gdzie i kiedy kogoś błagaliśmy o pomoc? Trochę takie "nie śpię bo trzymam kredens". Ja jedynie domagam się tego, co wydaje się być podstawą, czyli bezpieczeństwa.

Ostatnia scena gdy wpatrujecie się w okno też niezła ;) Ale ogólnie props.
  • Odpowiedz