Aktywne Wpisy
LukaszN +440
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
ATAT-2 +42
Mamy w teamie stosunkową nową osobę i niektórzy mają wątpliwości co do jego produktywności (praca zdalna). Do tego człowiek zagadka - wyłączona kamerka na każdym spotkaniu odkąd dołączył więc większość nie wie jak wygląda (polityka firmy wymaga włączonej na tych teamowych - nie o tym tu dyskusja zanim się striggerujecie), z całych sił unika dyskusji, jak już wywołany 'do tablicy' to mówi szybko co musi byle odbębnić i znowu się 'mutować', często
Był ktoś z was?
#azja #filipiny #podroze
tubylcy bardzo przyjaźni, uśmiechnięci i radośni pomimo biedy. czy bezpiecznie - mi się wydawało bezpiecznie przez cały okres pobytu, nie miałem żadnych problemów pod tym względem. ale moja Filińska rodzina ostrzegała mnie bym był ostrożny, nie zostawiał telefonu, bo mogą ukraść. Podobno też zdarzają się porwania obcokrajowców dla okupu bo tam każdego białego uważają za bogatego Amerykanina (to akurat prawda). Ale ja
Uwaga - zakładaj że jest tutaj cenowo tak jak w polsce (niektóre rzeczy tańsze, niektore droższe (nawet x5-x10)), przynajmniej w Manili.
Mieszkanie w Manilii na miesiąc to 3kphp (2500pln) minimum. Hotel 30 usd dzień (Tune, niżej już jest dość