Ludzie to serio mają tupet, jestem u rodziców na świętach i znajomy rodziców widział ze przyjechałem to dzwoni do rodziców czy mógłbym wpaść do niego bo ma problem z komputerem. Czy oni serio myślą że ja nie mam co robić tylko w święta naprawiać ich złomy Powiedziałem mu ze wpadnę wieczorem.. Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem 100 za usługę.
@bslawek: miałem podobnie. Jak przyjeżdżalem do ciotki w odwiedziny to serwis kompa plus zainstalowanie 20 gier dla mlodego. Albo format kompa i stawianie systemu od nowa. ŁEBEK 14 lat i nie umial skopiować cracka z płyty do folderu z grą.
@wdmr: troche inna branza ale podobna sytuacja - szef firmy z ktora dlugo wspolpracowalem przy tlumaczeniach zawsze dobrze placil i czesto cos mu robilem za darmo. Badzmy powaznymi ludzmi, nie bede sie szczypal o polowe strony a4 wartej 15pln skoro sporo wspolpracujemy. Po pewnym czasie stale zlecenia ustaly, za to coraz czesciej prosil mnie o "pare zdan na szybko takich prostych". Od tamtej pory to p------e. Nie umiesz podlaczyc sam
@Strzalka: @tyryryry: nie miałem dziś czasu, mam dziś synów u siebie i wolalem z nimi spędzić czas. Przełożyłem na jutro jak odwioze synów wstąpie do niego
Powiedziałem mu ze wpadnę wieczorem.. Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem 100 za usługę.
#j--------e
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bslawek: W święto za 100 to sam "dojazd - usługa premium w dni wolne" a gdzie sama usługa-robota w tej cenie?
@tyryryry: nie miałem dziś czasu, mam dziś synów u siebie i wolalem z nimi spędzić czas. Przełożyłem na jutro jak odwioze synów wstąpie do niego