Wpis z mikrobloga

• 506
Ludzie to serio mają tupet, jestem u rodziców na świętach i znajomy rodziców widział ze przyjechałem to dzwoni do rodziców czy mógłbym wpaść do niego bo ma problem z komputerem. Czy oni serio myślą że ja nie mam co robić tylko w święta naprawiać ich złomy
Powiedziałem mu ze wpadnę wieczorem.. Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem 100 za usługę.

#j--------e
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bslawek: szczerze slawku? Nawet mi cię nie żal ;) dlaczego mówisz ze w ogóle się tymzajmujesz? Ja mówię zawsze, zresztą zgodnie z prawdą, że nie znam Windows bo od 5 lat mam osx a wcześniej linux. Ostatni Windows jaki pamiętam to XP. I spokój
  • Odpowiedz
@bslawek:

powiem, bo mam w------e na ludzi którzy się odzywają do mnie jak czegoś potrzebują.

Nie wiem jak często zdarzają Ci się różnorakie "naprawy", ale powinieneś kasować zawsze i wszędzie, a szczególnie takich delikwentów jak opisujesz. Ja się od tego już uwolniłem, a jak już ktoś dzwoni, to sam z siebie dodaje "oczywiście płacę". Z kilkoma osobami kosa, ale przynajmniej nie mam wyrzutów, że coś robię za darmo, albo że
  • Odpowiedz
@bslawek: tak to jest jak zrobisz komuś chociaż raz coś za darmo albo pokażesz, że coś umiesz robić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja kiedyś żałowałem, że pewna grupa dowiedziała się, że gram na gitarze, bo próbowali mnie później wciągać na wszelkie możliwe okazje, żebym tam grał. A później te benizy jeszcze potrafił mi robić wielkie wyrzuty jeśli mówiłem, że nie mam ochoty tego robić.
  • Odpowiedz