Ludzie to serio mają tupet, jestem u rodziców na świętach i znajomy rodziców widział ze przyjechałem to dzwoni do rodziców czy mógłbym wpaść do niego bo ma problem z komputerem. Czy oni serio myślą że ja nie mam co robić tylko w święta naprawiać ich złomy Powiedziałem mu ze wpadnę wieczorem.. Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem 100 za usługę.
@bslawek: szczerze slawku? Nawet mi cię nie żal ;) dlaczego mówisz ze w ogóle się tymzajmujesz? Ja mówię zawsze, zresztą zgodnie z prawdą, że nie znam Windows bo od 5 lat mam osx a wcześniej linux. Ostatni Windows jaki pamiętam to XP. I spokój
@bslawek: jakbys mial w------e to bys go olal zamiast wbijac wieczorem, ps. Nie zapomnij dopiero po robocie poinformowac go o cenie uslugi, samcu alfa ( ͡°͜ʖ͡°)
powiem, bo mam w------e na ludzi którzy się odzywają do mnie jak czegoś potrzebują.
Nie wiem jak często zdarzają Ci się różnorakie "naprawy", ale powinieneś kasować zawsze i wszędzie, a szczególnie takich delikwentów jak opisujesz. Ja się od tego już uwolniłem, a jak już ktoś dzwoni, to sam z siebie dodaje "oczywiście płacę". Z kilkoma osobami kosa, ale przynajmniej nie mam wyrzutów, że coś robię za darmo, albo że
@to_jest_chyba_kurcze_zart: no nie, nie wierzę, że można być takim kretynem, żeby mieć jeszcze pretensje. ( ͡°͜ʖ͡°) Ahaha, kolejny argument, żeby brać kasę za takie "usługi". ( ͡°͜ʖ͡°)
@bslawek: tak to jest jak zrobisz komuś chociaż raz coś za darmo albo pokażesz, że coś umiesz robić. ( ͡°͜ʖ͡°) Ja kiedyś żałowałem, że pewna grupa dowiedziała się, że gram na gitarze, bo próbowali mnie później wciągać na wszelkie możliwe okazje, żebym tam grał. A później te benizy jeszcze potrafił mi robić wielkie wyrzuty jeśli mówiłem, że nie mam ochoty tego robić.
Powiedziałem mu ze wpadnę wieczorem.. Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem 100 za usługę.
#j--------e
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem jak często zdarzają Ci się różnorakie "naprawy", ale powinieneś kasować zawsze i wszędzie, a szczególnie takich delikwentów jak opisujesz. Ja się od tego już uwolniłem, a jak już ktoś dzwoni, to sam z siebie dodaje "oczywiście płacę". Z kilkoma osobami kosa, ale przynajmniej nie mam wyrzutów, że coś robię za darmo, albo że
Ahaha, kolejny argument, żeby brać kasę za takie "usługi". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja kiedyś żałowałem, że pewna grupa dowiedziała się, że gram na gitarze, bo próbowali mnie później wciągać na wszelkie możliwe okazje, żebym tam grał. A później te benizy jeszcze potrafił mi robić wielkie wyrzuty jeśli mówiłem, że nie mam ochoty tego robić.