Ludzie to serio mają tupet, jestem u rodziców na świętach i znajomy rodziców widział ze przyjechałem to dzwoni do rodziców czy mógłbym wpaść do niego bo ma problem z komputerem. Czy oni serio myślą że ja nie mam co robić tylko w święta naprawiać ich złomy Powiedziałem mu ze wpadnę wieczorem.. Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem 100 za usługę.
@bslawek: 100 za naprawe komputera w swieta? Rozumiem że dolarów? nie psuj rynku, za sam przyjazd kasuj 150, plus kolejne 150 za każdą rozpoczętą godzine pracy z trupem.
@wdmr: Skoro to taka prosta czynność to dlaczego sami sobie nie naprawią? Gość musi włożyć swój czas i to w dodatku w święta, dlaczego ma robić to za darmo?
@wdmr: To typ z jego rodziny dyma go na czas, czyli cos cenniejszego niz forsa. Tak czy owak powinien calowac @bslawek po rekach ze liczy tylko stowke. Normalnie w swieta to z 500 zl by dal.
@to_jest_chyba_kurcze_zart: - Kto ino zamówił te zabawki ? jo nic nie zamawiał ! - Brajanek mówi że to nie łun, Karina tyż sie zarzeko, dobre dzieci to są, ja im wierze! - Ten tom ino grzebeł przy tych kobloch, coś namieszoł pewnie paskudnik - No grzeboł, grzeboł i namieszoł - Pieruny, grzebio, niech tera kase oddaje p--------y
Mam dosyć takich "ekspertów" którzy kasują 200 zl za podłączenie wtyczki, czujesz się lepszy bo skończyłeś studia?
@wdmr: @bslawek: kwintesencja polactwa, co z tego że kasuje 200zł za podłaczenie wtyczki? nie każdemu w życiu wystarcza połowa pensji niemieckiej sprzątaczki.
Powiedziałem mu ze wpadnę wieczorem.. Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem 100 za usługę.
#j--------e
Komentarz usunięty przez autora
Tak czy owak powinien calowac @bslawek po rekach ze liczy tylko stowke. Normalnie w swieta to z 500 zl by dal.
- Kto ino zamówił te zabawki ? jo nic nie zamawiał !
- Brajanek mówi że to nie łun, Karina tyż sie zarzeko, dobre dzieci to są, ja im wierze!
- Ten tom ino grzebeł przy tych kobloch, coś namieszoł pewnie paskudnik
- No grzeboł, grzeboł i namieszoł
- Pieruny, grzebio, niech tera kase oddaje p--------y
@wdmr: @bslawek: kwintesencja polactwa, co z tego że kasuje 200zł za podłaczenie wtyczki? nie każdemu w życiu wystarcza połowa pensji niemieckiej sprzątaczki.