@fundament_a_nie_pieprz_do_gowna: jak wygrasz bilet do monte carlo to tak :P A tak na serio: ten freeroll w ogóle nie uczy gry, opiera sie na całkowitym fuksie, więc nie ma się zbytnio czym chwalić.
@fundament_a_nie_pieprz_do_gowna: bo to freeroll i mało kto gra tam na poważnie, gra jest mocno losowa. Zagraj kiedyś turniej za 10 czy więcej dolców i zobaczysz różnicę. Albo pooglądaj jak grają turnieje za 215$ ;)
@fundament_a_nie_pieprz_do_gowna: bo od około 1500 miejsca blindy są już takie wysokie, że żadna rozsądna gra nie wchodzi tu w grę. 3 zdrowaśki i all in pre-flop z mocniejsza karta - byle do przodu. Żeby nie było - sam kilka tych freerolli grałem i fakt, że skończyłem w pierwszej 20, a jako np. 450 zależał nie od moich umiejetności, a od tego jakie karty ułożyły się na stole. Pomijając w ogóle
@PasozytZawiadaka: w sumie to trochę racji panowie macie, bo sam tutaj na to narzekałem w głowie, że grając tight jedzą mnie blindy, a jakieś kutasy wchodzą z gównem all-in i zgarniają blindy. Ale 1.5 euro moje ( ͡°͜ʖ͡°)
@fundament_a_nie_pieprz_do_gowna: na fuksie ponieważ tryb to hiper turbo i zapisuje sie na niego ok 20k ludu przecietnie z czego 3/4 nie ma pojecia o tej grze
@fundament_a_nie_pieprz_do_gowna: jak juz masz jakieś grosze na koncie to zacznij grac 45 lub 90 sng pd najniższej stawki. Najlepiej nie turbo. Przedtem podszkol teorie bo mam wrażenie że masz braki
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link