Wpis z mikrobloga

#urbex2077 #fotografia #opuszczone #urbanexploration #warszawa #pentax

Druga część albumu z słynnego szpiegowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I taki mały #kiciochpyta #komputery

Mam problem ponieważ nie czyta mi zdjęć z karty. Znalazłem fantastyczny industrial, narobiłem zdjęć i nie mogę ich zrzucić na PC bo wyskakuje mi komunikat o konieczności przeprowadzenia formatu dysku H (czyli slotu USB z kartą). Wcześniej PC sugerował mi format ale mogłem normalnie się dostać - teraz niby jest uszkodzony. Ktoś wie co to za przyczyna bo nie mogę sobie poradzić a nie będę miał już raczej okazji na wykonanie zdjęć ponownie?

I linki do galerii na Twarzoksiążce i Flickr

Macie może jakieś sugestie i rady co do jakości, sposobu lub formy umieszczania i wykonywania zdjęć?
Kochanek - #urbex2077 #fotografia #opuszczone #urbanexploration #warszawa #pentax 

...

źródło: comment_jVF7LORZstfaMaWORUnBJVDOCYWAE8KB.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@epll: Ale to dopiero po formacie prawda? Na razie spróbuję zrzucić to na jakiś inny PC albo nawet konsole - a dopiero później próbować z formatem. Nie popsuje mi RAWów? Jaki program polecasz?
  • Odpowiedz
@Kochanek: Nie nie formatuj nic. Włóż kartę do kompa, zignoruj komunikaty, że nie da się jej zczytać i odzyskaj dane za pomocą programu. Raczej nie powinno. Poszukam jakiego ja używałem programu i ci dam znać.
  • Odpowiedz