Aktywne Wpisy
KwiatGromu +70
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
f9JXBEArQ2H4TKl +296
#nieruchomosci czy bedzie mozna kiedys zaczac wykupywac zrodla wody i sprzedawac spragnionym ludziom za kosmiczna cene by stac sie wodnym rentierem?
Przeczesałem google, zdania są podzielone a wątki przeważnie sprzed kilku lat.
Jak to jest z tą jazdą próbną? Jest szansa testować auto samemu bez marketingowego gadania pana z salonu na siedzeniu obok? Niektórzy (większość) pisali że jazdę próbną mieli z gościem z salonu na siedzeniu obok ale nie brakowało takich którzy dostawali auto na określony czas (godzina, kilka godzin) i mogli sami przejechać się autem.
To zależy od polityki firmy/polityki konkretnego salonu/widzimisię sprzedawcy w salonie?
Wiadomo że jak wpadnie do salonu 18 latek z ledwo odebranym prawkiem do salonu Audi z textem "Chcę potestować A8 XDDDD" to najwyżej pozowolą mu zrobić kółeczko po parkingu z sprzedawcą, ale jak przychodzi 30latek poważnie zainteresowany kupnem auta?
Jaki macie doświadczenie w tym temacie? Udało się komuś odbyć jazdę próbną bez sprzedawca na siedzeniu pasażera? Wiążę to się z wpłaceniem jakiegoś depozytu etc.?
Jak coś to chodzi o Opla (Zafira) i Skode (Rapid/Octavia)
#motoryzacja #samochody #kupnoauta #opel #skoda #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Nawet sam wygląd jazdy próbnej jest różny. W jednym salonie jak od razu wyciągnąłem rękę po kluczyki to gość ze skrzywioną miną powiedział, że zwykle to pracownik jeździ pierwszy i opowiada o samochodzie
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze towarzyszy Ci pracownik - wymog ubezpieczyciela ( przynajmniej u mnie ). Ale jak napisal @kma1987 jak nie masz pytan i chcesz po prostu poczuc fure to prosze bardzo - nikt nie bedzie wstawial dretwych tekstow. Ty jestes najwazniejszy, bo zdecydowales sie zostawic Twoje ciezko zapracowane pieniadze u mnie:)
Chyba to tylko wymowka, zeby za duzo gosci nie bylo :)
U mnie zawsze jedzie klient, jesli cos sie stanie to oby tylko wszyscy zyli i byla calka - jedyny wymog ;)