Wesołego jajeczka Miraski, Mam pytanko,jaki najlepszy smartfon z #aliexpress #smartfon #januszebiznesu Najlepiej powyżej 5 cali bo lubię oglądać filmy ( ͡°͜ʖ͡°) dobry procek i grafa bo lubię pograć w jakieś gierki. Cena myślę max.700zł.Coś sprawdzonego najlepiej.Aha,aparat też najlepiej jakiś dobry(chociaż u nich to standard często) Aktualnie posiadam DELL Streak 5 i już mi się znudził. Polecajcie ( ͡°͜ʖ͡°)
Wychodzi ok. 666 zł ( ͡°͜ʖ͡°) Taniej niż Meizu M1 Note, którego rozważałem, ale promocja na K3 Note rozwiała wątpliwości. Możesz się jeszcze zastanowić nad Ulefone Be Pro za $120 z kodem na #gearbest, ale ja zrezygnowałem. Ule ma słabszy procesor, no i na razie Androida
@ch00dybcn: Tak się zakręciłem z zakupem, że zapomniałem podziękować ( ͡°ʖ̯͡°) Telefon kupiony w świetnej cenie, co prawda nie dla mnie ale zostaje w rodzinie, tak więc dzięki cumplu!
Co do Ulefone Be Pro to jakoś jednak mnie ta bateria nie przekonuje...a Lenovo owszem znam i bardzo sobie chwalę.
W ramach podziękowania wrzucam Ci linka do zawsze najświeższych, chińskich romów do tego K3 Note: www.vibeui.com/vibeui/list
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Mam pytanko,jaki najlepszy smartfon z #aliexpress #smartfon #januszebiznesu
Najlepiej powyżej 5 cali bo lubię oglądać filmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobry procek i grafa bo lubię pograć w jakieś gierki.
Cena myślę max.700zł.Coś sprawdzonego najlepiej.Aha,aparat też najlepiej jakiś dobry(chociaż u nich to standard często)
Aktualnie posiadam DELL Streak 5 i już mi się znudził.
Polecajcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
THL 2015
Meizu m1 note
JiaYu S3
Kingzine Z1
TELCHINA.PL
@tomash99:
Kup przez aplikację mobilną, będzie trochę taniej, dodatkowo Goldway daje zniżki, szczegóły tu: http://telchina.pl/hong-kong-goldway-wspolpraca-promocje-pomoc-t12201.html
Wychodzi ok. 666 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Taniej niż Meizu M1 Note, którego rozważałem, ale promocja na K3 Note rozwiała wątpliwości. Możesz się jeszcze zastanowić nad Ulefone Be Pro za $120 z kodem na #gearbest, ale ja zrezygnowałem. Ule ma słabszy procesor, no i na razie Androida
Co do Ulefone Be Pro to jakoś jednak mnie ta bateria nie przekonuje...a Lenovo owszem znam i bardzo sobie chwalę.
W ramach podziękowania wrzucam Ci linka do zawsze najświeższych, chińskich romów do tego K3 Note:
www.vibeui.com/vibeui/list