wlasnie tak sie zastanawialem bo czlowiek i przystojny, i wyksztalcony i dobrze zarabia, tylko ubiera sie w starym stylu, tzn nie ubieram sie pod laski, tylko tak po swojemu, zle to nie wyglada
zawsze jakos swiadomosc mojej osoby byla bardzo ceniona przez znajomych, bo byla bardzo duza, laski niestety tego nie docenialy zadne, no moze tylko dwie dziewice ktore rozdziewiczylem ale to bylo dawno i nieprawda
ciagle jakos na tinderze czy badoo laski nie sa mna zainteresowane, co prawda nie patrzylem na profile gosci na tych portalach, co oni tam wypisuja i jak ja powinienem sie dostosowac ale tez nie mam jakos szczegolnie #!$%@? opisow zeby to komukolwiek robilo jakas roznice
nie mam ze soba problemow czy z innymi ludzmi, pracuje uczciwie, znajomych szanuje itd
kiedys ktos rzucal ze moze we mnie jest problem, tylko nigdy nie byl w stanie zwrocic uwagi jaki tak naprawde no ale do tego to trzeba byc obok danej osoby i na niej to spostrzezenie oprzec, przez neta nie da rady
i to mnie dziwi, bo laski przez neta nawet nie chca gadac, a co dopiero spotkac sie. brzydki nie jestem, niski tez nie ale wybranki jakiejkolwiek brak
byly jakies laski w moim zyciu, nawet wiele ale nigdy jakos nic sensownego z tego nie wyniklo najdluzej bylem z dobrze zarabiajaca laska ktora byla ulegla no a jak wiadomo, to laski raczej chca rzadzic w zwiazkach, wiec chyba widzac mnie od razu rezygnuja
nie wiem skad mam takiego pecha do panienek ale jak czytam ze koles wyklikal 20 lasek na tinderze, to zachodze w glowe co i jak mam #!$%@? w profilu, ze mi sie tak nie udaje
mlodo byc moze nie wygladam ale zawsze trzymalo sie mnie okreslenie przystojny
nie jestem na pewno typem urody w stylu mlodych lasek, ktore leca na facetow slicznych, o nie, sliczny nie jestem
zastanawiam sie i lubie czytac doswiadczenia innych z rozowymi jednak brakuje mi jakiejs sensownej instrukcji, jakie zdjecia w jakim stylu zamiescic to na sympatii, badoo czy tinderze opisy tez przeciez sa wazne, wiec zeby zachecic laske to trzeba wiedziec co napisac niektorzy maja takie zdjecia ze nawet nie trzeba nic pisac, to wiadome
no i latka leca, czlowiek sam, od czasu do czasu trafi sie jakas posledniejsza laska, to czlowiek sobie troche pouzywa ale tez bez jakichs specjalnych rewelacji
nie wiem, moze kolo 40-stki laski zaczna na mnie leciec, skoro kawaler bez dzieci, nie rozwodnik, dobra praca - no i mam nadzieje mieszkanie ale czy w ogole jest sens kupowac mieszkanie, czy to na kredyt, czy za gotowke, skoro i tak nie widac zadnej pary? rodziny do zalozenia?
byc moze trafie z tematem w kilka osob ktore maja podobnie ale chyba tylko osoby "po drugiej stronie lustra" potrafilyby powiedziec stojac z boku, co jest nie tak, a co trzeba zrobic nawet najwieksze mozgi tutaj nie wyszly z tfwnogf tak jak chcialy albo czlowiek rodzi sie z benizem w ustach kobiet, albo nie
@Sztabowy: to byłoby zachęcające ale nie utrzymywania zagranicznej laski szukam. poczytałem. tyle. już prędzej chyba gdzieś na Zachodzie coś znajdę, niż tutaj czy na Wschodzie. widocznie bycie samemu mi pisane.
już prędzej chyba gdzieś na Zachodzie coś znajdę, niż tutaj czy na Wschodzie.
Nie ma opcji, na zachodzie mają jeszcze większe wymagania (na każdym polu)
gdybyś nie był zielonką... myślę, że poradzę sobie w tej kwestii samemu.
Czuję się kolejny raz dyskryminowany na tej stronie :s ale jak wolisz. Generalnie poczytaj czy poogladaj tutoriale o robieniu zdjęć osób (np.: http://www.youtube.com/watch?v=Qe3oJnFtA_k )
@kocimieta: najpierw piszesz, że rozepchałeś jakieś 2 gimbusiary, potem że jesteś przystojny, a teraz #tfwnogf i że nie wiesz jak postępować z różowymi.
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
wlasnie tak sie zastanawialem bo czlowiek i przystojny, i wyksztalcony i dobrze zarabia, tylko ubiera sie w starym stylu, tzn nie ubieram sie pod laski, tylko tak po swojemu, zle to nie wyglada
zawsze jakos swiadomosc mojej osoby byla bardzo ceniona przez znajomych, bo byla bardzo duza, laski niestety tego nie docenialy zadne, no moze tylko dwie dziewice ktore rozdziewiczylem ale to bylo dawno i nieprawda
ciagle jakos na tinderze czy badoo laski nie sa mna zainteresowane, co prawda nie patrzylem na profile gosci na tych portalach, co oni tam wypisuja i jak ja powinienem sie dostosowac ale tez nie mam jakos szczegolnie #!$%@? opisow zeby to komukolwiek robilo jakas roznice
nie mam ze soba problemow czy z innymi ludzmi, pracuje uczciwie, znajomych szanuje itd
kiedys ktos rzucal ze moze we mnie jest problem, tylko nigdy nie byl w stanie zwrocic uwagi jaki tak naprawde
no ale do tego to trzeba byc obok danej osoby i na niej to spostrzezenie oprzec, przez neta nie da rady
i to mnie dziwi, bo laski przez neta nawet nie chca gadac, a co dopiero spotkac sie. brzydki nie jestem, niski tez nie ale wybranki jakiejkolwiek brak
byly jakies laski w moim zyciu, nawet wiele ale nigdy jakos nic sensownego z tego nie wyniklo
najdluzej bylem z dobrze zarabiajaca laska ktora byla ulegla
no a jak wiadomo, to laski raczej chca rzadzic w zwiazkach, wiec chyba widzac mnie od razu rezygnuja
nie wiem skad mam takiego pecha do panienek ale jak czytam ze koles wyklikal 20 lasek na tinderze, to zachodze w glowe co i jak mam #!$%@? w profilu, ze mi sie tak nie udaje
mlodo byc moze nie wygladam ale zawsze trzymalo sie mnie okreslenie przystojny
nie jestem na pewno typem urody w stylu mlodych lasek, ktore leca na facetow slicznych, o nie, sliczny nie jestem
zastanawiam sie i lubie czytac doswiadczenia innych z rozowymi
jednak brakuje mi jakiejs sensownej instrukcji, jakie zdjecia w jakim stylu zamiescic to na sympatii, badoo czy tinderze
opisy tez przeciez sa wazne, wiec zeby zachecic laske to trzeba wiedziec co napisac
niektorzy maja takie zdjecia ze nawet nie trzeba nic pisac, to wiadome
no i latka leca, czlowiek sam, od czasu do czasu trafi sie jakas posledniejsza laska, to czlowiek sobie troche pouzywa ale tez bez jakichs specjalnych rewelacji
nie wiem, moze kolo 40-stki laski zaczna na mnie leciec, skoro kawaler bez dzieci, nie rozwodnik, dobra praca - no i mam nadzieje mieszkanie
ale czy w ogole jest sens kupowac mieszkanie, czy to na kredyt, czy za gotowke, skoro i tak nie widac zadnej pary? rodziny do zalozenia?
byc moze trafie z tematem w kilka osob ktore maja podobnie
ale chyba tylko osoby "po drugiej stronie lustra" potrafilyby powiedziec stojac z boku, co jest nie tak, a co trzeba zrobic
nawet najwieksze mozgi tutaj nie wyszly z tfwnogf tak jak chcialy
albo czlowiek rodzi sie z benizem w ustach kobiet, albo nie
to jest #!$%@?
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #tfwnogf #gorzkiezale
Nie ma opcji, na zachodzie mają jeszcze większe wymagania (na każdym polu)
Czuję się kolejny raz dyskryminowany na tej stronie :s ale jak wolisz. Generalnie poczytaj czy poogladaj tutoriale o robieniu zdjęć osób (np.: http://www.youtube.com/watch?v=Qe3oJnFtA_k )
@kocimieta: piszesz takie rzeczy i dajesz takie tagi ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
trochę to wszystko nielogiczne