Aktywne Wpisy

isrin22 +65
Większość jury to gównażeria: Viki Gabor (18 lat), Staś Kukulski (18 lat), Wiktoria Kida (23 lata), Jasiek Piwowarczyk (27 lat), Maurycy Żółtański (wiek nieznany ale wygląda też na 20 paro latka, kolega maty więc pewnie w jego wieku mniej więcej). Ja myślałem, że w takim jury który ocenia umiejętności wokalne, konstrukcje utworu, jak jest napisany itd. powinni siedzieć specjaliści branży, ludzie z wieloletnim doświadczeniem, a nie gówniarze XD #eurowizja
masuuoo +30
W sumie czy to nie dziwne że Bangaranga była na 1szym miejscu u jury? Z reguły u jury wygrywają utwory z kijem w dupie, a takie „luźniejsze” są gdzieś na 5-6 miejscu.
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD

Mam diva klasy article-text w którym siedzi sobie artykuł. Artykuł jak to artykuł zawiera obrazki. Chciałbym, by po kliknięciu na jakiś obrazek wyskoczył mi lightbox. Mam go już napisanego i sobie ładnie śmiga. Problem w tym, że wywołanie go taką komendą
$('img').click(function(event){...});uruchamia go po kliknięciu na jakikolwiek obrazek na stronie. Skoro chcę, by komenda wywoływała się tylko dla obrazków z diva article-text to powinno wystarczyć wskazanie na jego obrazkowe dzieciaczki czyż nie? No więc dlaczego mi to nie działa?$('.article-text').children('img').click(function(event){...});#webdev #javascript #jquery
1. JS ładuj przed , dzięki temu parsowanie DOMu nie jest blokowane przez niezaładowane skrypty
2. Używaj DOMReady $(function() { // kod });
@Chanandler: tak robię