Aktywne Wpisy

AgentGRU +64
Dorobiły się na naszych garbach a teraz cyk na wakajki, no widzicie
#przegryw
#przegryw

aroaro1993 +4
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz

W momencie jak lecą wszyscy razem i pierwszy jest zabity z AWP to reszta od razu wychodzi w większej ilośći bo:
1. AWP musi schować i przeładować
2. AWP leży przy wyjściu na więcej niż jedną osobę
3. W ciągłym biegu przeciwników i
@3ddy: czyli jak JW, KennyS albo ktokolwiek inny ogarniający stoi z AWP na outsidzie to automatycznie ta strefa jest przez cały mecz wyłączona z gry bo przecież nie ma sensu tam wchodzić?
@3ddy: a drużyna przeciwna wchodzi zawsze tylko jednym zawodnikiem bez żadnego coveru i
@Vojak: Jak wbiegasz na pałę beż żadnych granatów, to tak.
Przy czym jak już drużyna popełnia taki błąd to dalej lepiej wejść na pełnym tempie z odpowiednim ustawieniem niż zatrzymać się po jednym fragu albo wychylać pojedynczo.
@Vojak: Szczególnie na Nuku :D Eco na podwórko to trzeba kupić przynajmniej ze 2 flesze na drużynę + zostawić sobie coś na dół. Grać pełne Eco po stronie T na tej mapie, to chyba tylko w mocnej defensywie czekając aż ktoś z przeciwnej drużyny wychyli.
@Vojak: po czym dodajesz:
Dziękuję dobranoc, ale dyskusja zakończona.