Aktywne Wpisy

4gN4x +1308
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sforce +75
#gielda #inwestowanie #oszczedzanie #inwestycje #fire #neet #gpw #btc
Ponad 8℅ Yieldu i estymowane 22k z dywidend
W planach dalsze zwiększanie pozycji na spółce KRUK i KETY (świetnie zarządzana spółka)
Cel
Ponad 8℅ Yieldu i estymowane 22k z dywidend
W planach dalsze zwiększanie pozycji na spółce KRUK i KETY (świetnie zarządzana spółka)
Cel
źródło: temp_file5346191392980786428
Pobierz

Prawnik Ulbrichta napisał dzisiaj na Tweeterze, iż posiadał dowody związane z korupcją agentów prowadzących sprawę SR, nie zostały one jednak dopuszczone przez sędziego do przedstawienia w procesie jako "nie związane ze sprawą"
https://twitter.com/JDratel/status/582636014872723456
Nie wiem jak wy, ale gdybym to ja zasiadał w ławie przysięgłych, to informacja, że agenci prowadzący dochodzenie są skorumpowanymi złodziejami dopuszczającymi się kradzierzy oraz szantażu, byłaby bardzo istotnym czynnikiem w podejmowaniu decyzji o tym czy skażę faceta na dożywotnie więzienie, czy nie.
Mamy tu sytuację w której ławnicy zostali nakarmieni dokładnie dobranym zestawem informacji, tak aby wydali "słuszny" wyrok.
Jakkolwiek wcześniej miałem o wymiarze sprawiedliwości w USA bardzo złe mniemanie. To teraz mam jeszcze gorsze.
@McGravier: nie potrzebnie poruszałeś tą sprawę bo to daje taki przerażający obraz całego systemu USA. Już nie ma żadnych zasad. Najlepsze jest to, że ten system jest tak potężny
jeśli media to podłapią będzie to bardzo dobre dla blockchaina. Pierwszy raz szersze grono jest w stanie zweryfikować, że agenci sobie przywłaszczyli pieniądze więc więcej niż prawdopodobne są takie praktyki w przeszłośći. Tyle tylko że gdy ukradną plik studolarówek nie ma po tym żadnych dowodów. Agenci nie wrzucili ich do żadnego miksera więc mamy jak na dłoni wszystkie transakcje
bitcoin>nie bitcoin
źródło: comment_QYaE1gdQDs448D8Zk8oyRaA06DhiXvB0.jpg
Pobierz