Aktywne Wpisy
w__w +97
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
jaavi666 +64
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
#bekazpodludzi #torrent
Te historie o karach to głównie polacy, którzy mieszkają w niemczech czy innym zacofanym kraju.
@Wiedmolol: @Camel665: żeby potem nie było, że "ja nie wiedziałem". Prawo jest tak skonstruowane (póki co), że za ściągnięcie filmu/mp3 paluszkiem nie macha. Gorzej jest jak się te materiały udostępnia, a torrenty właśnie to robią.
Naczytałeś się specu na jakimś forum dla pseudo-prawników takich bzdur i teraz myślisz, że ty masz rację, a inni to podludzie.
Nie ma, albo nie znalazłem nigdzie tanich nowości do oglądnięcia online. A niektórych seriali w ogóle nie uświadczę przecież w polskiej telewizji.
O ile muzyka teraz faktycznie jest stosunkowo tania i dostępna (spotify, grooveshark, google music...) to z filmami jest krucho.
Dema nie wychodzą bo obecnie musiało by ono zajmować prawie tyle samo co pełna wersja, na steam czasem są darmowe weekendy. Rozumiem testowanie gier przed zakupem bo wydać 150 PLN żeby po godzinie
@adienhq: No ze trzy odcinki w plecy, ale coś faktycznie jest. Miesiąc w plecy...
Nie każdy musi lubić chodzić do kina. Mamy XXI wiek, można by wprowadzić trochę tego do dystrybucji filmów.
Nie porównuj batonów do gier. Bo "kradnąc" grę nie odbieram jej nikomu.
Co do seriali to pomijając hity jak GOT przy
@adienhq: Może nie wszystko, ale nadal coś zmienia.
Bo ty być może i tak byś tego nie kupił, a "kradnąc" nie odbierasz możłiwości kupna dobra innym.
Nie mówię, że popieram, ale też nie neguję w pełni.
Tak kiedyś. Kiedyś ludzie do krojenia używali kamieni, czy ja też mam tak robić, bo kiedyś tak robiono i nic się nie działo?