4 prania, kolor wyblakły, kołnierz rozciągnięty, wymięty, ubrania niemiłe w dotyku. Ale pewnie mam hehe twardą wodę, hehe pralkę franię i hehe piorę we wrzątku, bo jak inaczej wytłumaczyć tak szybkie niszczenie się ubrań...
No i to jest właśnie najciekawsze, że mam kupę t-shirtów z H&M (też kupuję tam tylko ze względu na wybór zwykłych bezobrazkowych/nieudziwnionych ciuchów), niektóre nawet po 3-4 lata mają i każda prana przynajmniej co 2
@Colo99: dział Basic mają akurat niezły dla obu płci, ale poruszanie się poza nim często grozi rakiem oczu. niezwyciężone są u mnie póki co buty wyglądające jak wystrugane z nieokorowanej brzozy (pic rel) ( ͡°͜ʖ͡°)
Ja p------e... a we wpisie o piciu piwa z sokiem przez słomkę, ciut wyżej, wykopki zjechały wszystkie głosy o "pedalskim" stylu/zachowaniu, jako złe, karygodne i każdy hurr durr niech se robi co chce. :D
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#humorobrazkowy #humor #heheszki #nicwaznego #hm #hm
Mój pasek zawsze w sklepie się pyta: to jest dział męski bo wydaje mi się że pedalski. Zaaawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i to jest właśnie najciekawsze, że mam kupę t-shirtów z H&M (też kupuję tam tylko ze względu na wybór zwykłych bezobrazkowych/nieudziwnionych ciuchów), niektóre nawet po 3-4 lata mają i każda prana przynajmniej co 2
Do brzozy trochę daleko.