@Colo99: chodz do Reichu stary Ja raz w sklepie, co to z mama poszedlem na zakupy pokupowac mi ubrania, stoje i czekam az ona se cos wybierze. I czekam i czekam. Ona mowi- nie idziesz czegos wybrac? Dla ciebie- pytam. No przeciez to dzial meski- mowi. Aha.
@bagno_zwyczajne: w sumie któregoś razu jakbym zobaczył coś fajnego i taniego, to dla zwykłego eksperymentu chyba wezmę 2 te same rzeczy, jedną będę eksploatował a drugą zostawię na rok we folii. Kilka osób właśnie mi zarzucało, że kupuję niewiadomoco i niczym to się nie różni od ubrań z CA, a oni mają zwykłe koszulki już kupę czasu i nie widzą różnicy.
@dabdanek: Na pewno nie ceny z Zary ( ͡º͜ʖ͡º) @x1280: Gender Panie, gender. @Volos: Nie wiem, może tutaj znajdziesz odpowiedź. @tfuj_pszyjaciel: No podobno jest, na szczęście w mojej ulubionej galerii damski jest na poziomie 0, a męski na -1. (✌゚∀゚)☞ @ElCazador: hahahhaha @tarzan_szczepan: WATTTTTTTT
@Colo99: Cholera ale wszystkie laski twoje jak się dowiedzą że zapłaciłeś tyle kasy za zwykłą bluzę ( ͡°͜ʖ͡°) Zresztą nigdy nie wiadomo może ma wbudowaną pralkę?
@Colo99: Moja dziewczyna miała ostatnio podobną sytuację, przeglądając jesnsy zagalopowała się na męski gdzie znajdowały się rozciągliwe jeansy z lycrą.
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#humorobrazkowy #humor #heheszki #nicwaznego #hm #hm
Ja raz w sklepie, co to z mama poszedlem na zakupy pokupowac mi ubrania, stoje i czekam az ona se cos wybierze. I czekam i czekam. Ona mowi- nie idziesz czegos wybrac?
Dla ciebie- pytam.
No przeciez to dzial meski- mowi.
Aha.
EDIT: na necie właśnie sprawdzam i jednak jest dział męski
Kilka osób właśnie mi zarzucało, że kupuję niewiadomoco i niczym to się nie różni od ubrań z CA, a oni mają zwykłe koszulki już kupę czasu i nie widzą różnicy.
@x1280: Gender Panie, gender.
@Volos: Nie wiem, może tutaj znajdziesz odpowiedź.
@tfuj_pszyjaciel: No podobno jest, na szczęście w mojej ulubionej galerii damski jest na poziomie 0, a męski na -1. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@ElCazador: hahahhaha
@tarzan_szczepan: WATTTTTTTT
Zresztą nigdy nie wiadomo może ma wbudowaną pralkę?
@FunkYoSelf: to, że wiesz co to jakaś lycra już źle świadczy i o Tobie :p
i w temacie: opis na tej stronie to jakaś masakra. faceta interesuje czy jest L czy XL, a nie jakieś owerloki (cokolwiek to jest)