Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +538
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +445
Zapraszam na wielka #inba = Piątek 27.III. 2015 godz 20:30 #wykopfm #luznegranie #muzyka = #eurodance #90s
Same najlepsze hiciory co #gimbynieznajo
Macie impreze - odpalta radjo nikt nie bedzie stał w miejscu = http://www.wykopfm.pl/player
Nudzi sie Wam ?? odpalta radjo i wpadajcie na radiowego czata http://wykopfm.pl/czat
Coco Jumbo i do przodu moi drodzy!!!
Pogramy spokojnie ze trzy godziny - a moze i jeszcze dłuzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopfmspamlisty
@8Dawid88, @99problems, @Adrian77, @afrolo2568, @Aguch, @AlcoMatt, @analnyterrorysta, @andreaa, @Archob, @arkham62, @Arratay, @artie92, @a_new_error, @a_st, @Bagiety, @Barzini, @beroslaw, @bewuce, @bomieboli, @boqaz, @borysszyc, @byju, @ChanandlerBong
@heheszek, @herq, @HetmanPolnyKoronny, @Hirage, @Horpyna88, @hurin, @iGerrard, @Jajowarek, @janek_rewolta, @JedynyTakiPodrobionyTomekNaWykopie, @jestem-tu, @kanclerz_krolestwa_paprotnikow, @Karlos02, @karolziom22, @Kisieliusz, @Klejrol, @kopek, @Kozak_Lkr, @laki1, @Lelia, @leworwel, @Lim3, @LittleStranger
@ni-hu-ja, @nikiszafa, @OttmanGerroso, @panjeremiasz, @parodiaczlowieka, @paula9309, @pazzdi, @Piesa, @Pieszy_Easy_Rider, @plonace_kalosze, @poop, @PrzemytnikCzosnku, @psychiczniee, @Puccini, @PureeZiemniaczaneNaZimno, @Quivex, @Quoluz, @radd00, @RARvolt, @Ratriczek, @Rezix, @ropppson, @rudy2007
@VoodooChild, @wesolybanan, @Widelka, @widzialem_juz_wszystko, @wielka_glowwa, @Willy666, @Wilt0n, @wonsz_smieszek, @Wruszbita_Maciej, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Yduhc, @yeestorm, @YourNightmare, @zagor, @zelmis, @Zielarz25, @znikajacypunkt, @zordziu,
Nie chcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość dopisać lub