Aktywne Wpisy

wykop +6
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

badreligion66 +100
#tenis Było już, że Iga nie wspiera Mai?
źródło: 1000050993
Pobierz

źródło: comment_ISAePyJXB2fduXxLisyQks5TyI16wMOg.jpg
Pobierz@Dave987654321: pewnie znalazło by się nawet bardzo wielu facetów co całe życie nie ruchali tylko dla niepoznaki to dobrze ukryli. Sam mogłem, miałem wręcz na złotej tacy ale to patologiczna jędza, która pewnie chciała(i nadal chce) mnie wrobić w gówniaka, o nie aż taki głupi nie jestem. Naprawdę lepiej wcale tego nie robić niż zostać patologią.