Wpis z mikrobloga

#oswiadczeniezdupy ja #!$%@? od tego roku jestem cieniem siebie samego, kiedy w końcu wyleczę te dziąsła i przestanie mi #!$%@?ć z ryja to mam nadzieje że odżyję. Unikanie znajomych, biorę same nocki w pracy, ogólnie stałem się no lifem, przez co moja pogoda ducha zgasła do takiego stopnia że już nawet ciężko mi się uśmiechać. Nie pomyślałbym że taka #!$%@?ła rzecz może tak pogrążyć. Oby w tym miesiącu już wszystko zostało wyleczone, normalnie stan depresyjny. Jutro wizyta u sadysty i dowiem się mniej więcej ile wizyt mnie czeka. Obiecuje sobie że jak już wrócę do normy to dom stanie się moim hotelem. A koleżanki które wybrzydzałem zacznę całować. Nie ma nic gorszego dla mnie niż stracić radość z życia.
  • 5
@Sudokuu: postaram się w miarę krótko napisać, na początku niczego się nie domyślałem dopiero po kilki miesiącach dostrzegłem że ludzie nie zachowują sie normalnie w stosunku do mnie, nie wiem wstyd im było powiedzieć że coś jest nie tak? gdy się ogarnąłem że coś jest nie tak, pomyślałem że może czymś się zatrułem czy coś i samo minie, no ale problem się nasilił, i moje życie delikatnie podupadło, mam fobie jeśłi
@Sudokuu: no właśnie w tym sens że każde płukanko, guma nasilała ten smród, ogólnie gdy już normalny naturalny zapach mam to będę tego się trzymał, guma to będzie mój przyjaciel :) no nic wszystko całe szczęście się dobrze skończyło, trochę minie zanim mania sprawdzania oddechu zniknie :) ale to najmniejszy problem. trzymaj się i jeśli ktoś nie dba o zęby to niech lepiej zacznie ponieważ nie ma nic gorszego niż przystojny