Aktywne Wpisy
s-o-s +11
Szukam filmów, w których występuje przenoszenie w czasie. Oglądałem dość dużo filmów i trudno wymienić wszystkie, ale chodzi mi o filmy typu Deja vu 2006, czy przeznaczenie 2014. Biorę pod uwagę każda odpowiedź i propozycje. Może się trafi jakaś perła. #film #filmnawieczor #filmy #kino #szukamfilmu
qeni +89
Jakiś czas temu przeprowadzka gdzie szybkość internetu LTE to 1-12 Mb/s download i 1-5 Mb/s upload.
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
- Stacja Nowy Świat Uniwersytet nie znajduje się przy uniwersytecie
- Stacja Politechnika nie znajduje się przy politechnice
- Stacja pod drzwiami Szkoły Głównej Handlowej nazywa się Pole Mokotowskie
#warszawa #bekazpodludzi #metro
@Tleilaxianin: jakieś lepsze propozycje masz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) teren, na którym znajduje się PW ma kilkanaście ulic
1. W sumie racja
2. Tuż za budynkiem pwc (czy co tam jest) są już wydziały PW
3. Obok jest pole mokotowskie więc stąd nazwa, jesteś z SGH? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2) co? xD
3) Pole Mokowtowskie było tam długo przed SGH
@Tleilaxianin: Politechnika, Pole Mokotowskie i Nowy Świat nie ma? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tleilaxianin: Jak to nie jest przy politechnice? XD Stacja jest jakieś 60 metrów od terenów Politechniki. Jak nazwałbyś tę stację inaczej?
Wiadomo, że można byłoby zrobić lepiej, ale myślę, że to nie dezorientuje przy lokalizacji swojego położenia żeby mieć z tym problem :v
1) Nowy Świat Uniwersytet znajduję się przy samym uniwerku. Od Świętokrzyskiej, do ASP, to w większości wydziały UW.
2) Więcej pasażerów wysiada na Pola Mokotowskie niż do SGH.
3) PW jest zaraz obok i to kilka wydziałów. Argument inwalida.
@Tleilaxianin: przemówił ekspert