Wpis z mikrobloga

227 107,62 - 21,10 = 227 086,52

VIII MAZDA PÓŁMARATON ŚLĘŻAŃSKI
Mogę umierać spełniony :D Wszystkie cele (ukończyć, złamać 1:40:00), nawet ten marzenie (1:38:00) zrealizowany z naddatkiem. Przed biegiem nie postawiłbym na taki wynik (1:35:37) nawet złamanego grosza. Ba, nawet na 10 km wydawał się nierealny (47:59). Dałem się zamknąć w odległej(bardzo) strefie startowej (te kolejki do kibla ;-)) i do 7km, tam gdzie zaczynał się najdłuższy podbieg, to było przepychanie się do przodu poboczami. Później włączył mi się tryb "niech się dzieje co chce" cisnę do przodu. Ostatnie 3 km to już ogień w nogach i bieg do "ostatniej kropli potu" bez patrzenia na zegarek. Meta to już euforia i szaleństwo radości. Świetna impreza, wielu kibiców, mimo dużej liczby biegaczy punkty nawadniania dawały radę (chociaż uważam że powinny być 4 zamiast 3 - ale to szczegół), niezłe żarełko po biegu, ciekawe stoiska wystawców (bezalkoholowe wino i piwa w dziesiątkach smaków :- D), fajna oprawa. Polecam każdemu.

#sztafeta

Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
Pobierz Akkarin - 227 107,62 - 21,10 = 227 086,52

VIII MAZDA PÓŁMARATON ŚLĘŻAŃSKI
Mogę umie...
źródło: comment_2nWNcov4W0lgTYW68p08u7JUkwu6MFU1.jpg
  • 6
@Elveen: Dziękuję bardzo:) Całkiem szczerze to sam jestem zaskoczony (co chyba widać po relacji;)), bo po pierwsze miałem trochę problemów zdrowotnych podczas przygotowań (zapalenie oskrzeli w lutym i jakiś wirus 2-3 tygodnie temu), a po drugie trenuję na płaskim terenie, na którym ciężko uświadczyć dobrą górkę. Tym bardziej jestem szczęśliwy i tym większa motywacja do dalszych treningów.