Wpis z mikrobloga

Ktoś z obecnych na Krakowskim wykop party pamięta małego, krępego łysolka ubranego na czarno? Nie gadającego z nikim? To byłem ja. Poszedłem tam w jednym celu... by nagrać filmik mikrokamerką. Filmik to mało powiedziane, bo po wycięciu rzeczy mało ciekawych, zostało 2 godziny dobrego materiału. Wstydliwego materiału. Skończę cięcie wieczorem, wrzucę na youtuba i nie omieszkam poinformować Was znaleziskiem. Proszę nie wyzywać mnie od karachanów, bo nie mam z nimi nic wspólnego, a poniekąd żywię do nich pogardę. Jestem nową generacją internetowego trolla. Dziękuję.
  • 491
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Spokojnie, za chwilę wrzucę moje arcydzieło w pewne miejsce, wtedy pewien pan rozpocznie swoje działania i z tego co mówił, kilkanaście minut po 19 będzie premiera. Ze względów bezpieczeństwa nie podaję mu hasła, bo muszą być dowody na włamanie.
  • Odpowiedz
koleś ma polewkę, że się wszyscy jarają, a on hołdysa ma a nie film, ale kilka jego wpisów wystarczyło, żeby pół wykopu dostało sraczki... jedni z podniecenia, drudzy ze strachu...
  • Odpowiedz
@kamdz: nic, za trolowanie też może dostać ;]

@kicioch: nie ma co już pisać, widać jakim smutnym człowiekiem okaże się @eeeeh, jeżeli wypuści ten film. Natomiast Ci których nie było podniecają się, bo przeczytali jakieś bajki. Byłem do końca i nic kompromitującego, czy ośmieszającego kogokolwiek nie widziałem, więc myślę że i tak nie ma się czego bać.
  • Odpowiedz
@Masakrator1942: Tru, do ostatnich chwil wszyscy twierdzili że to trolling, nawet jak już je widziałem to sam upierałem się że to po prostu podobna laska i trollują, póki sama elfik nie potwierdziła :P
  • Odpowiedz