Wpis z mikrobloga

Co to sie #!$%@? miraski to ja nawet nie xD

Wystawilem iPhone'a 4S w zajebistym stanie na olx za cene troche ponizej sredniej, z mozliwoscia negocjacji. Napisala do mnie pewna Pani ktora od poczatku sprawiala wrazenie nieogarnietej (potem zaczela byc niemila). Reszte doczytacie w rozmowie. Zastanawialem sie, czy by nie pociagnac rozmowy, ale co ja będe tracił czas na podludzi.

#bekazrozowychpaskow #bekazpodludzi #cebulacontent
Pobierz
źródło: comment_EzxG9ZMypNha35OvYjOAFhMzgHG00iyE.jpg
  • 50
To iPhone 4s nadal tyle kosztuje? Przecież nie oszukujmy sie. Za moment straci wsparcie, a i jego parametry są śmieszne jak na dzisiejsze standardy. No i 3,5 calowy wyświetlacz.
@pejczi: niestety...
#olx jest dla #podludzie i koniec.
99% ogłoszeń sprzedaży jest tak zrobiona, by nie sprzedać. Np:

Sprzedam komputer. (koniec ogłoszenia)

(już o kunszcie fotograficznym sprzedających nie wspomnę, bo te zdjęcia można by umieszczać na jakiejś stronie #iwanttobelieve "tam chyba widać ufo, nie to chyba plama, szkoda że to 16x16 pixeli i w dodatku nieostre").
Albo wystawiają na sprzedaż rzeczy używane (delikatnie mówiąc) w cenie wyższej niż nowe ze sklepu,
@pejczi: Tez ostatnio sprzedawalem telefon i meile z targami jak na tunezyjskim bazarze to norma i przywykłem do nich i na nie odpisuje...ale napisał do mnie gość ktory zapytał "Jaki jest powód sprzedaży telefonu??"...odpisałem "Bo #!$%@? tak i to moja własność a Tobie #!$%@? do tego" :)
Juz nie odpisał...dziwne.
@pejczi: Wystaw na Allegro ten telefon, niby trzeba zapłacić prowizję, ale przynajmniej się nie będziesz #!$%@?ć czytając takie wiadomości. Sam próbowałem sprzedać na olx kartę graficzną, ale jedni próbowali się targować jak na targu, a drudzy, jeszcze lepiej, traktowali mnie jak złodzieja. Wystawiłem sprzęt na allegro i w dwa dni znalazł się kupiec.