@barteklip: nie wiem na co lepiej reagujesz więc ciężko powiedzieć
ja bym generalnie nie schodził poniżej 70% maxa.
sprawdź co mówi tabela Prilepina
Ile razy w tygodniu robisz MC?
Proponuję stały ciężar i zwiększanie go co jakiś czas. Twoja decyzja co ile. Zrób na przykład tak żeby w ciągu 4 tygodni zrobić progres od 70% do okolic 100% maxa, potem tydzień na 50% i potem znowu to samo z nowym maksem
@Masterczulki: Mój plan polega na tym, że ćwiczenia zmieniam ale ciężar zwiększam jak osiągnę nim 8 powtórzeń bez jakiej kolwiek pomocy. Cały mój plan xd
@barteklip: napisałeś, że celem jest siła. ale efekty oceniasz po zwiększającej się ilości powtórzeń, które jesteś w stanie zrobić. Więc tłumaczę, że możesz być w stanie robić co raz więcej powtórzeń a to wcale nie musi oznaczać, że jesteś silniejszy
#silownia #mikrokoksy
6, 6, 8, 4, 6 , 6 Co o tym myslisz ?:o
60, 60, 80, 100, 110, 80 kg tak wyglada. Moj max poki co to 150 kg
ja bym generalnie nie schodził poniżej 70% maxa.
sprawdź co mówi tabela Prilepina
Ile razy w tygodniu robisz MC?
Proponuję stały ciężar i zwiększanie go co jakiś czas. Twoja decyzja co ile. Zrób na przykład tak żeby w ciągu 4 tygodni zrobić progres od 70% do okolic 100% maxa, potem tydzień na 50% i potem znowu to samo z nowym maksem
@barteklip: czyli celem jest siła a punktem odniesienia progresja wytrzymałości? sorry, ale #fucklogic :-)
Więc tłumaczę, że możesz być w stanie robić co raz więcej powtórzeń a to wcale nie musi oznaczać, że jesteś silniejszy