Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
Piotrek znał wszystkich, wszyscy znali Piotrka, pracował w branży reklamowej, a w wolnych chwilach streamował na twitchu.
Pewnego dnia do zakładu w którym pracował wpadła kontrola i orzekła że zakład zostaje zamknięty. Szef załamany nie wie co robić.
Nagle gość z kontroli widząc przechodzącego Piotrka pyta:
- Piotrek ty tu pracujesz?
- Ano pewno że pracuję - odpowiada Piotrek.
- A to jak tak to nie ma problemu.
Kontrola się zawinęła.
Szef mówi:
- Piotrek! Ty rzeczywiście wszystkich znasz!
- A no tak jakoś wyszło.
- A może ty znasz jeszcze samych Virtusów?
- A no pewno że znam.
- To zaraz dzwonie do Katowic i rezerwuje bilety do loży na IEM.
Szef dzwoni ale wolne bilety dopiero na rozgrywki 1/128 w LOL'a, w poniedziałek.
Piotrek mówi:
- Szefie daj słuchawkę: "cześć.... ok, ok, ... to na razie", szefie mamy miejsca na jutro, na 14, będziemy tuż za plecami virtusów.
- Piotrek ty rzeczywiście wszystkich znasz!
No i pojechali. Stoją w spodku, Piotrek mówi:
- Szefie punkt 14 wyjdę na tą scenę razem z Virtusami, patrz uważnie.
Tłum się zrobił, szef gdzieś na środku. Nagle sypie sie konfetti i Piotrek rzeczywiście wychodzi z Virtusami i macha do szefa. Nagle szef pada sztywny. Piotrek widząc to zbiega i leci do szefa. Dobiega do niego trzaska go po twarzy, po chwili szef odzyskuje przytomność i mówi:
- To że znałeś wszystkich z kontroli zrozumiałem, to że znałeś wszystkich na IEMIE, to też zrozumiałem, to też jeszcze szło zrozumieć, że znałeś Virtusów, ALE JAK #!$%@? PODSZEDŁ DO MNIE GEBEN I ZAPYTAŁ 'CO TO ZA GOŚCIE STOJĄ OBOK PIOTRKA?' TO NIE WYTRZYMAŁEM.
#csgo #izaksuchar #huhuhuhuehuehue #bestjokeever
#csgo