Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +136
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zielonykubek +518
Kiedy nie udało się straszenie, że mieszkań zabraknie, kiedy nie udały się artykuły o gniazdownikach, czas na kolejny temat #nieruchomosci
Kojarzycie tę wodę gazowaną z Biedronki? "Oaza". Pijam to to w pracy będąc i zawsze miałem kłopot z pierwszym odkręceniem nakrętki. Tak skubani mocno zakręcali, a może to też ciśnienie gazu? Nie ważne - jakoś się udawało po chwili kombinowania. Producentowi chyba jakaś gnida doniosła, że jednak daję radę odkręcić, bo teraz zakręcają jeszcze mocniej! Teraz to już zębami muszę otwierać, bo inaczej nie idzie. Co dalej? Nożem będę otwierał?
To proste:Chcą żeby jedynym rozwiązaniem było ucięcie górnej części butelki szlifierką,tak żebyś nie mógł już jej zamknąć i przez to musiał szybko wypić,napędzać sprzedaż.
@tangodown: D--a tam normalnie. Za mocno zakręcają!
@efeeem: Z tą różnicą, że to jest woda źródlana czyli w zasadzie mogą tam wlać gazowane odbarwione g---o, a muszynianka to woda mineralna. Jaka jest różnica możesz sobie znaleźć.
@efeeem: Już widzę rozmowę z takim koksem na siłce, co to jest jakimś tam zatrudnionym doradcą:
- Co pan chce osiągnąć?
- Chcę mieć siłę do otwierania wody gazowanej z Biedronki (pamiętać, żeby zabrać ze sobą jedną butelkę do prezentacji)
@Przegrywens: tam sranie w banię. Woda nie ma smaku - taka powinna być woda. Jak chcę mieć smak, to piję p--o, wino, herbatę lub sok.