Wpis z mikrobloga

• 243
I co? Wszystko po mojej myśli.. Skończyło się babci sranie.
Od dziś chłopaki dostają 1000€ na dwoch, a reszta czyli po 1000€ będzie wpływała na ich konta.. Jak będą pełnoletni będą mieli dostęp do nich. I jeszcze zgodnie z decyzją sądyu jak moja eks będzie chciała dodatkowe pieniądze to musi przedstawić poniesione koszta.
Zgodzilem się jeszcze ze opłate za przedszkole będę pokrywać ja.

Także #tylewygrac z #rozowepaski

Mogę spokojnie wracać do domu...
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@ossj: moda jest, dotacje są, i też da się zaoszczędzić znam wiele osób które mają i polecają innym, w Polsce częściej ludzie zakładają kolektory do ogrzewania wody,
  • Odpowiedz
@bslawek: właśnie wiem ,że Unia i inne takie lewackie środowiska lubią energię odnawialną albo jak Wy to tam nazywacie.. dotacje to na bank duży plus do takich przedsięwzięć ale zastanawia mnie jak to jest z el. wiatrowymi takimi przydomowymi, bo podobno w Polszy nielegalne ... na te kolektory nie trzeba mieć żadnego pozwolenia tlyko jakiś projekt co :P ?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@ossj: nie mam pojęcia jak w Polsce z elektrowniami wiatrowymi bo nie zakładam tego, na kolektory i ogniwa nie trzeba mieć pozwoleń. Montuje się je na dachu jak antenę tv sat
  • Odpowiedz
czy ja wiem czy nie nie robią są moimi synami, jak dorosną czyli za jakieś 13lat i będą pełnoletni to pewnie przejmą firmę

@bslawek: ;) no czyli nic nie robia, moze bede

13lat x 12ms x 1000euro * 4 ;) no mirki kto by chcial w wieku 18lat byc pol milionerem ?
  • Odpowiedz
podobno nie da się wiele zaoszczędzić na Nich jak masz jakieś gospodarstwo czy coś :> prawda to ?

@ossj: w polsce sie nie da, w niemczech jak widzisz sie da, tam jest inne slonce
  • Odpowiedz
@bazingaxl: swoja droga, slaweczku jakie Ty masz marzenia bo mam wrazenie ze za 5-10lat jak nie juz obecnie to mozesz przestac pracowac i zyc z odsetek i to z samych odsetek bedziesz mial po grubosci a nawet jak nie z odstetek to ze zwyklego przejadania pensji - 1 pensja to na caly rok by ci starczyla

masz jakies marzenie na taka gruba kase, tesla? kolejna firma, rurka z kremem ?
  • Odpowiedz
via Android
  • 17
@bazingaxl: jakie mam marzenia?
1 chce żeby synowie mnie kochali, a nie moje pieniądze.
2 chce żyć w trzezwosci
3 rurkę z kremem
4 planuje popracować tak jeszcze z 15lat, albo do mojej 50tki.. Zanudzilbym się w domu nic nie robiąc.
6 na starość kupie sobie dom nad oceanem/ morzem i jacht
  • Odpowiedz
1 chce żeby synowie mnie kochali, a nie moje pieniądze.

wybacz, bez sensu oczekiwanie, milosc to milosc a jak wiesz zwiazki sa trudne i raz od syna uslyszysz cos bolesnego a raz przyjdzie do ciebie sam, oczekiwanie milosc sposoduje tylko bol

2 chce żyć w trzezwosci

(
  • Odpowiedz
700k plnow może starczy im w Polsce na mieszkanie,

@bslawek: liczysz na to ze rynek nieruchomosci w umierajacym kraju z praca po 500-700 euro brutto z ktorego wszyscy uciekaja w ktorym wyz lat 80tych juz ma mieszkania na kredyt w ktorym prace zapewniaja korporacje z zachodu ktore przeniosa sie dalej na wschod - nieruchomosci beda drozec do 700k za mieszkanie, chyba ze juz dzis planujesz penthouse kolo pekinu
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@bazingaxl: wiem mam nadzieje tylko ze będą mnie szanowali, tak mam zainteresowania różne.. Ale to wolałbym pozostawić w tajemnicy może kiedyś pochwale się.
Wiem dlatego chcę dążyć do realizacji moich celów
  • Odpowiedz