Aktywne Wpisy
thorgoth +292
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Essapierds2007 +65
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Od dziś chłopaki dostają 1000€ na dwoch, a reszta czyli po 1000€ będzie wpływała na ich konta.. Jak będą pełnoletni będą mieli dostęp do nich. I jeszcze zgodnie z decyzją sądyu jak moja eks będzie chciała dodatkowe pieniądze to musi przedstawić poniesione koszta.
Zgodzilem się jeszcze ze opłate za przedszkole będę pokrywać ja.
Także #tylewygrac z #rozowepaski
Mogę spokojnie wracać do domu...
@bslawek: ;) no czyli nic nie robia, moze bede
13lat x 12ms x 1000euro * 4 ;) no mirki kto by chcial w wieku 18lat byc pol milionerem ?
@ossj: w polsce sie nie da, w niemczech jak widzisz sie da, tam jest inne slonce
masz jakies marzenie na taka gruba kase, tesla? kolejna firma, rurka z kremem ?
tam ironicznie pisalem myslalem ze to widac wszak szerokosc geograficzna taka jak w pl
1 chce żeby synowie mnie kochali, a nie moje pieniądze.
2 chce żyć w trzezwosci
3 rurkę z kremem
4 planuje popracować tak jeszcze z 15lat, albo do mojej 50tki.. Zanudzilbym się w domu nic nie robiąc.
6 na starość kupie sobie dom nad oceanem/ morzem i jacht
wybacz, bez sensu oczekiwanie, milosc to milosc a jak wiesz zwiazki sa trudne i raz od syna uslyszysz cos bolesnego a raz przyjdzie do ciebie sam, oczekiwanie milosc sposoduje tylko bol
(
@bslawek: liczysz na to ze rynek nieruchomosci w umierajacym kraju z praca po 500-700 euro brutto z ktorego wszyscy uciekaja w ktorym wyz lat 80tych juz ma mieszkania na kredyt w ktorym prace zapewniaja korporacje z zachodu ktore przeniosa sie dalej na wschod - nieruchomosci beda drozec do 700k za mieszkanie, chyba ze juz dzis planujesz penthouse kolo pekinu
Wiem dlatego chcę dążyć do realizacji moich celów
da sie polaczyc fotowoltaike z malym wiatrakiem 500W-2kW?