Wpis z mikrobloga

#kimjestem
Może jestem na prawdę nie miły? Nie wiem ... nie uważam żeby tak było, ale jest dużo rzeczy na które nie zwracam uwagę ;/
Kiedyś pamiętam była taka sytuacja, że polubiłem pewną osobę, a od jej bliskiej znajomej usłyszałem, że :
"Ale on mnie nie lubi tak na prawdę"
:O!
Jak to ? Mówiłem nawet tej osobie, że nie jest mi obojętna (tak jak mówiła), że ją lubię, nawet bardzo, i zależy mi na jej dobru, tak całkowicie bezinteresownie! To później usłyszałem, że 'nie lubisz mnie i Ci przeszkadzam' ;/
Ale powiedz mi kiedy!? Kiedy dałem Ci odczuć, że mi przeszkadzasz?
Nie pamiętam co wtedy odpowiedziała, ale było mi przykro...
Może nie potrafię pokazać drugiej osobie, że się nią interesuję?
czy jestem aż tak upośledzony społecznie?
#firstworldproblems #spoleczenstwo #relacje #kontaktymiedzyludzkie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@herejon: Możliwe że Ci minie, z wiekiem przychodzi trochę dystansu do świata. Nie przejmuj się za mocno i szukaj ludzi, którzy zaakceptują Cię i polubią takim, jakim jesteś. Jak coś im nie pasuje, ale nie potrafią powiedzieć Ci w twarz co, to znaczy że nie są znajomymi dla Ciebie (nie znaczy to że jest z nimi coś nie tak, po prostu macie odmienne charaktery itp.).
  • Odpowiedz
@Siedzi: Tylko, ze kiedyś własnie tak nie miałem ... ostatnimi czasy mi się to włączyło. Kiedyś tez miałem tak, ale przeszło. A dziś wraca znów :<
  • Odpowiedz
@herejon: To może po prostu taki jesteś. Za kilka miesięcy może znów będziesz pewny siebie i przebojowy.
Chodzisz jeszcze do szkoły? Ja do połowy studiów miałam problemy z niestabilnym zachowaniem - raz pełna życia i do ludzi, a potem smutna i antyspołeczna ;P
  • Odpowiedz