Aktywne Wpisy
Duszeczek +8
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 61.0% (1074)
- Nie 39.0% (688)
m__w +274
beka z wykopków (jak zwykle)
http://www.wykop.pl/link/2423547/lincz-w-areszcie-w-poznaniu-pobili-gwalciciela/
Pierwsza rzecz, że ciągle płacz na wykopie jakie to kobiety złe i jak wykorzystują oskarżenia o gwałt do wykańczania facetów - a tu facet oskarżony o "próbę gwałtu na żonie" jednak jest w 101% zły ;-)
Druga rzecz, że jak mając godność i rozum człowieka można popierać więzienne lincze? Przecież to żaden akt sprawiedliwości, żaden dobry czyn. To podła manipulacja bydlaków z więzienia. Najgorsze męty, złodzieje, mordercy i cały margines poprawia sobie samopoczucie stając w roli obrońców sprawiedliwości - a jakaś banda gałganów chce ich jeszcze za to nagradzać. Idzie sobie taki np. morderca do więzienia i mówi: patrzcie nie jestem taki zły, nie jestem najgorszym bydlakiem bo znalazłem "gorszego" i w waszym imieniu moi praworządni współobywatele spuściłem mu #!$%@? z kolegami. Patrzcie - jestem fajny. A banda gimbusów to łyka.
@windows8: to jest jedno - ale wiesz, jestem w stanie zrozumieć (chociaż nie zaakceptować) jego potrzebę "poprawy" wizerunku
natomiast druga rzecz to ludzie, którzy mu na to pozwalają - to jest dopiero śmieszne gdy praworządne społeczeństwo wynosi na ołtarze kryminalistów z marginesu tylko dlatego, że oni zabawili się w sąd/kata w jednym