Wpis z mikrobloga

• 130
#heheszki #bekazpodludzi

Was tez w-------a ludzie ktorzy do tramwaju,autobusu,pociagu wchodza z ......prywatnym kubkiem z kawa? Wchodzi teraz taki kuc do autobusu,stoi i zlopie ,co chwila zamykajac i otwierajac kubek.....nie mozna w domu na spokojnie sobie przed wyjsciem wypic?
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PIGMALION: bo to było tak:
- mamo kup taki kubek co bede se mógł herbatkę pić na wynos jak taki pan miał w tramwaju
- nie kupię ci, niepotrzebne

Hurr durr. Jak mnie w-------a ludzie z kubkami w tramwajach.
  • Odpowiedz
@PIGMALION: mnie w-------ą wszyscy, którzy jedzą w komunikacji publicznej. A jeżeli chodzi o picie, to jeśli nie czuć zapachu tego picia, niech sobie piją.

Powoli w kolejnych Zakładach Komunikacji Miejskiej wchodzą przepisy zabraniające jedzenia w komunikacji, ale czy ludzie będą się do tego stosować - a raczej, kierowcy czy będą to egzekwować - się okażę.
  • Odpowiedz
@PIGMALION: mnie to w ogóle w-----a jak ludzie wchodzą do tramwaju, autobusu czy gdziekolwiek. Chce człowiek spokojnie na miejsce dojechać, zapalić szluga czy zwalić konia a tam masa gapiów tylko mierzy Cię wzrokiem i k---a nic totalnie nie możesz k---a na co idą moje podatki czego ten plebs n ie może z buta albo na rowerze samochodem
  • Odpowiedz