Wpis z mikrobloga

• 130
#heheszki #bekazpodludzi

Was tez w-------a ludzie ktorzy do tramwaju,autobusu,pociagu wchodza z ......prywatnym kubkiem z kawa? Wchodzi teraz taki kuc do autobusu,stoi i zlopie ,co chwila zamykajac i otwierajac kubek.....nie mozna w domu na spokojnie sobie przed wyjsciem wypic?
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PIGMALION: Też mnie w-------o parę rzeczy w jeździe autobusem i uwaga, znalazłem rozwiązanie - kupiłem samochód i już mnie współpasażerowie nie w-------ą.
  • Odpowiedz
@m4rj4n: Widzę że koniecznie pragniesz dołączyć do KNNŻ (Klub Narzekania Na Życie) i kręcić na siłę g---o burzę. Tak więc pragnę ci zakomunikować że nigdzie nie jest powiedziane/napisane że tylko kuchnia jest miejscem do spożywania posiłków i picia napoi. Równie dobrze ten koleś mógłby się przyczepić że ktoś stoi na ulicy i je kebaba (bo mu się to nie podoba i ten ktoś nie robi tego w domu, w kuchni)
  • Odpowiedz
@Namarin: nigdzie nie jest napisane.... nigdzie nie jest napisane też że przy kichaniu wypada zasłonić usta, że nie puszcza się bąków w restauracji, że nie siorbie się przy piciu, tak po prostu nie wypada. Łażenie po ulicach z kebabem też mi się nie podoba, stań gdzieś na uboczu żeby nikomu nie przeszkadzać i zjedz tego kebaba żeby nikomu nie przeszkadzać jak już tak jesteś głodny, a nie leziesz środkiem chodnika
  • Odpowiedz