Wpis z mikrobloga

@Dzery: nie bug z expem tylko na test serwerze wprowadzali scyzoryki i bodajże różowy był zepsuty i niszczył ściany, ktoś wszedł, TP nie działało. Stanowisko cipsoftu "na czas działania test serwerów niektóre funkcje były ograniczone" może przewidzieli, że coś może być nie tak i go wylaczyli, a może po prostu nic tam nie było bo zrobią to jak będzie np. 900 lvl bo zapotrzebowanie na "rare itemy" się zmienia, kiedyś to
@ttinyowski: nie, był bug z expem. Na edron podczas oddawania misji dostawało się 100 expa. I jeśli znowu napisałeś mission, znowu dostawałeś 100 expa. Wystarczyło ustawić na hotkey'u i wyjść z domu.

Cipsoft na drugi dzień zrobił cofkę i usunął wielu hlvl'owych graczy którzy wykorzystali ten błąd ;)

I przy okazji, nie widzę powodu dla którego za tp miałby być jakiś rare item.
Dzery - @ttinyowski: nie, był bug z expem. Na edron podczas oddawania misji dostawało...
@Dzery: @Dzery: bug ze scyzorykiem również był na sto procent, podlinkuje jutro, a co do tego co tam jest, nie mam zielonego pojęcia, może nowa wyspa, może jakies stare utrzymane w starym klimacie miasto, może właśnie rare item. Nie ukrywając, ciekawość mnie zżera.
@ttinyowski: to czekam na ten link bo o tym nie słyszałem :) Jak powiedziałem wcześniej - teleport jest nieaktywny i jeszcze przez dłuższy czas będzie (minimum 2 lata)
@ttinyowski: wyliczenie. najwyższy lvl teraz to 838 chyba. wbicie 150+ lvl w krótszym czasie patrząc na poprzednie awanse jest mało prawdopodobne. Chyba że znowu dorzucą jakieś vouchery ;) daj ten link bo sam nie umiem znaleźć