Aktywne Wpisy
oldsox +3
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
xiv7 +64
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jeśli ktoś twierdzi, że na wykopie jest dużo ruskich trolli, to polecam wejśc na jakiś artykuł na onecie, wp czy innych podobnych portalach. Co drugi komentarz tam jest typu "nie sądzę żeby Putin mógł zlecić zabójstwo Niemcowa, myślę że zrobił to zachód żeby destabilozować sytauację w Rosji". typowa propagandowa retoryka Kremla. ciekawe ile kasy za to dostają i czemu ABW nic z tym nie robi? a może coś robi? #polityka
2015-ludzie wciąż czytają komentarze na onecie i wp...
No i dlatego nawet się tego nie powinno czytać.
Martwy może stać się męczennikiem.
@Myrten: Odróżnij poglądy od destrukcyjnej (zarówno na społeczeństwo jak i na kraj jako taki) i prowojennej propagandy.
Zakazana jest współpraca z SVR przeciwko obecnemu państwu Polskiemu ale nie jest zakazane sianie propagandy na zlecenie np. Russia Today. Inaczej by dawno Mateusza Piskorskiego aresztowali.