Aktywne Wpisy
rydzniznic +27
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Stalionnn +313
Z tego co widziałem na lanżu jest dzisiaj rumuński LAN, a w nocy Murica walczy o psie pieniądze od iBuyPower.
Co do rumuńskiego LANA:
neXtPlease! > Vengeance
XPC > CYGANS (lel)
neXtPlease! > XPC
Mam nadzieję że tego LANa nie będzie na landżu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reszta meczy to Murica. jak wszyscy wiedzą ja na Murice znam się... średnio, aczkolwiek cały ten turniej wygląda jakby był ustawiony pod CLG (brak C9 na listach, a CLG ma sponsoring od IBP) także co by się nie działo (poza meczem CLG vs Liquid) CLG to pewny bet. A co do przewidywalnych meczy:
Liquid > ASC
AffiniTy < CLG (chociaż z Focsami to różnie jest, możliwe że dosy będą grube)
Luminosity = SKDC (oba teamy grają na podobnym levelu, dlatego średni bet na SKDC może nie być złym pomysłem)
eLevate < Denial - Daniele po pozbyciu się Relyksa zaczęli "nagle" wygrywać mecze, możliwe że i ten ugrają, zwłaszcza że nie jest to ciągnąca się miesiącami liga, tylko event trwający maksymalnie 2-3 mecze o średni hajs
To tyle. Swoją drogą, wyczyściłem czarną listę, Ci którzy kiedyś sobie zarobili na czarną teraz są free, korzystajcie z wolności! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-----------------------------
Poradnik how to betting 101: http://goo.gl/pxr41I
Polecam obserwować mój profil na serwisie wykop.pl - @znudzonylewak
Polecam także obserwować najlepszy lewacki tag na wykopie bez żenady - #lewackiebety
#lewackiebety #ziemniaki #csgo #csgobets #csgomecz
Komentarz usunięty przez autora
Nie ładnie usuwać posty skarbeńku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
! Jeden Użytkownik może posiadać tylko jedno Konto w serwisie Wykop, chyba, że Spółka wyrazi zgodę na kolejne.