Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +1838
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

mickpl +701
Prawda jest taka, że praktycznie wszyscy boomerzy mieli zwykłą robotę, całe życie zarabiali przeciętne wynagrodzenie, nie robili karier, interesów czy fikołków - a mimo to praktycznie każdy mieszkanie dostał albo kupił, był w stanie odchować dzieci i jeszcze ma teraz normalną emeryturę.
Obecnie to jest niemożliwe. Młoda para po studiach jest priced out. Mieszkań już nie dają za darmo, ceny wywalone na księżyc. Nowe osiedla zawalone betonowymi lokatami, a rzont kombinuje jak tu
Obecnie to jest niemożliwe. Młoda para po studiach jest priced out. Mieszkań już nie dają za darmo, ceny wywalone na księżyc. Nowe osiedla zawalone betonowymi lokatami, a rzont kombinuje jak tu

U mnie w biurze 5 osób twierdzi, że to jest sukienka biało-złota
3 ( w tym ja) że niebiesko czarna
Rozstrzygnijmy to w plusach.
Nie o------o nam:
http://www.businessinsider.com/dress-white-gold-black-blue-photoshop-2015-2
#m-----------y #kolory #kiciochpyta
źródło: comment_65nXlTVmIs8sA9QPBk64y4z50FmQLxdv.jpg
Pobierz------------------------------
-------------------------------
CAPSLOCK -> ON
UWAGA FAJNY TEST. BYŁEM PRZEKONANY, ŻE JEST BIAŁO-ZŁOTA. ZAMKNIJCIE OCZY NA KILKANAŚCIE SEKUND, ZROLUJCIE DŁOŃ I PRZYŁÓŻCIE DO OKA, TAK ŻEBY PATRZEĆ NA FRAGMENT SUKIENKI I OTWÓRZCIE OKO. ZMIENIŁA KOLOR SUKA :D
Komentarz usunięty przez autora
@biuna: ufff, już się bałem, że jestem jedyny i czas na wizytę u okologa...
źródło: comment_2KhbAyqCYenhsWVl9rGTMqlQMHyeXgVC.jpg
PobierzFakt, g---o mnie to obchodzi, a "xD" na końcu tego zdania oznacza, że to jest żart.
#niepopularnaopinia
Na środku - oryginał, a po bokach dwie interpretacje, które można mieć w mózgu. Obie są tak samo prawidłowe, o ile nie ma się innych źródeł informacji niż to zdjęcie (ale mamy i wiemy, że faktycznie ta po prawej jest prawidłowa).
źródło: comment_jeYP9IiKAovQPuQwlsV5KaZNu5c6cMGs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora