Wpis z mikrobloga

Jest i on- mój pierwszy tatuaż ( ͡ ͜ʖ ͡) Pieszczota to to nie była, ale jak najbardziej do przeżycia. Dla tych, którzy pytali- robiony przez Kubę w Studiu Azazel Warszawa- gorąco polecam, zajebiści pod każdym względem. Coś czuję, że jeszcze tam wrócę ( ͡º ͜ʖ͡º) Generalnie jaram się jak Rzym za Nerona.
Wołam zainteresowanych z wcześniejszego postu ze szkicem:
@p0lla @ChineseMobilePhones @chup @Charger @PabloTomello @p1tbull @fenomenalnie_miotam @vind @PanBulka @filoff @avalid @DahofromRio @demfide
Jeśli kogoś pominęłam, to pardą

#tatuaze #tatuazboners
Pobierz iwarsawgirl - Jest i on- mój pierwszy tatuaż (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Pieszczota to to nie była, ...
źródło: comment_ps5OAF2Tcjtcj0Z7G6eewKbgk2mOR47K.jpg
  • 182
@iwarsawgirl:

Jeśli mówimy o obcych to ich opinia totalnie mnie to nie interesuje,

tak serio to chyba tatuaże robi się dla innych, nie? Gdybyś żyła na bezludnej wyspie to też byś się tatuowała? Nie ma nic złego w chęci zdobywania uwagi poprzez ozdabianie swojego ciała. Tylko warto być ze sobą szczerym.
@PlonacaZyrafa: @WlasciwosciBetonu ok, rozumiem co macie na myśli. Jest tak, tatuaż jest w pierwszej kolejności dla mnie, jako że ma osobiste znaczenie, którego większość nie zna. Jest to jednak ozdoba i faktycznie fajnie byłoby, gdyby podobała się wszystkim- co, wiadomo, jest niemożliwe i dlatego po prostu się wszystkimi opiniami nie przejmuję. A zdjęcie wrzuciłam też dlatego, że pod postem, który miał mi jakoś tam dodać otuchy i zająć w trakcie orania
@iwarsawgirl: Podziwiam, brawo za spełnienie swojego pragnienia ( ͡º ͜ʖ͡º)

A jeśli już o opinię chodzi, to jakoś tatuaż na karku nie jest czymś co mi się podoba, ale jeśli dla Ciebie to jakiś symbol to zawsze na plus - miej nadzieję, że zawsze będzie pozytywnym..