Aktywne Wpisy
betonoweczolo +405
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
se_mallo +486
albo na liście poszukiwanych listem gończym za malwersacje finansowe xd #frajerzyzmlm
Wołam zainteresowanych z wcześniejszego postu ze szkicem:
@p0lla @ChineseMobilePhones @chup @Charger @PabloTomello @p1tbull @fenomenalnie_miotam @vind @PanBulka @filoff @avalid @DahofromRio @demfide
Jeśli kogoś pominęłam, to pardą
#tatuaze #tatuazboners
@iwarsawgirl: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PSYCHEDELIC: kość ogonowa to też dobre miejsce
zawsze celna riposta na: "jak ty będziesz z tym wyglądać za 30 lat?!"
Bardzo ładny, chociaż sam bym sobie takiego nie zrobił i w takim miejscu. Ma się podobać Tobie, a nie mi.