Aktywne Wpisy

Dziwny_Dzwiek_Gzymsu +103
Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz

Jadę sobie tramwajem linii 0L w stronę polibudy, skasowałem prawilnie bilecik i siadam sobie za jakąś Joanną czy inną Magdą, która to rozmawia przez telefon. Plotkarzem nie jestem, ale słynę z dobrego słuchu toteż usłyszałem o czym rozmawiała Joanna czy też inna Magda.
- NO GDZIE JESTEŚ?
- [cośtamfacetodpowiada]
- NO JA JUŻ DAWNO JESTEM, CZEKAM I CIĘ NIE WIDZĘ
- [cośtamfacetodpowiada]
- NO JESTEM, STOJĘ W PASAŻU, GDZIE TY JESTEŚ?
No i tu skisłem niemiłosiernie. Jesteśmy na przystanku urząd wojewódzki, a ta mówi że już jest w pasażu i się rozgląda za swoim menem XD Dla niezorientowanych nie-wrocławian. Pasaż jest dwie stacje dalej, za urzędem wojewódzkim.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #mpk #heheszki
Pasaż jest dwie stacje dalej, za urzędem wojewódzkim.
Pasaż jest dwie stacje dalej
dwie stacje
STACJE
... jadąc tramwajem :D
Komentarz usunięty przez autora