Wpis z mikrobloga

@mmsqn: Firma dla której pracuje kręci reklamę na Wielkanoc i wysłali mnie z ekipa żebym zobaczył jak to wygląda od środka i jak bardzo różni sie produkt stojący na magazynie od produktu stojącego na planie np pod względem uszkodzeń których nie widac w normalnym świetle.
  • Odpowiedz
No nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ubeusz: Plany po za tym, że są nudne (chyba, że jesteś aktorem/reżyserem/operatorem) to dobre zarobki. Dniówka tyle ile ludzie zarabiają w miesiąc.
Poletzam.
  • Odpowiedz
@loczyn: No Bo tydzień na planie. W poniedziałek wyjechaliśmy o 15, o 19:30 byliśmy na miejscu kolacja prysznic pare piwek i joint a potem lulu. Dzisiaj rano sie spakowaliśmy i jestesmy w leeds w domu wynajętym gdzie kręcą kilka ujęć. To tak gdzies do 20 i potem do Manchesteru do innego hotelu. Tam środa i czwartek a w piatek 6:00 rano wracamy do biura. Tam musze sprawdzic stan produktu po
  • Odpowiedz
  • 0
@riizzlaa: udało mi się dzisiaj w mniej niż minutę na m62 przejechać z całkowitej szarości i mocnego deszczu do pełnego słońca i zero deszczu. Nie mam zielonego pojęcia jaką pogodę będę miał jak dojadę do domu :)
  • Odpowiedz